«Προσέξτε τι λέτε. Με προσβάλλετε!» – Η επιθετική αντίδραση του Αλέξη Γεωργούλη όταν ρωτήθηκε για τις "φήμες" από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)


Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως ενημερώθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο την Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου ενώ ένιωσε προσβεβλημένος όταν ρωτήθηκε για αυτήν, σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA Live News. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις απόψεις του “εραστή Δυτικών Προαστίων”, Αλέξη Γεωργούλη, για τις σχέσεις και τη φιλοσοφία ζωής.


Διαφ.

Το Ευρωκοινοβούλιο επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσαν για την άρση της ασυλίας του. Σε ότι αφορά την ασυλία του, η διαδικασία που προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες, μέχρι να αρθεί και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Η πρώτη καταγγελία, που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, έγινε τον Ιανουάριο του 2020 και τον Μάιο του 2020, η καταγγέλλουσα, πήγε στις αρχές προκειμένου να δώσει το όνομα του φερόμενου ως δράστη.

Εκείνος φαίνεται να ρώτησε ποιος έκανε την καταγγελία και ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της και του δόθηκαν αυτές οι πληροφορίες. Την ίδια μέρα ενημερώθηκε και η κ. Χρονοπούλου ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης δεν επικοινώνησε αμέσως με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελένη Καλογεροπούλου, ανέφερε πως τον Ιούνιο του 2022 άρχισαν να κυκλοφορούν στο Ευρωκοινοβούλιο κάποιες φήμες γύρω από τον κ. Γεωργούλη για κακή συμπεριφορά. Τότε, ενημερώθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και κάλεσε τον Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κ. Καλογεροπούλου, ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός σε αυτή τη συνάντηση.

«Τι είναι αυτά που λέτε; Με προσβάλλετε και προσέξτε τι λέτε», φαίνεται να είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε με έναν ακόμη Έλληνα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση στο αρμόδιο τμήμα της Ευρωβουλής. Όταν πήγαν στο αρμόδιο τμήμα τους είπαν πως δεν υπάρχει καμία καταγγελία γιατί η κ. Χρονοπούλου είχε κάνει την καταγγελία στη Δικαιοσύνη και δεν είχε ενημερώσει κάποιον άλλον.

«Όταν επελέγη ο κ. Γεωργούλης υπήρχαν πολλές αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του», ανέφερε η κ. Καλογεροπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, οι φήμες που κυκλοφορούσαν το καλοκαίρι του 2022 ήταν για την άλλη κοπέλα που τον κατηγόρησε και όχι για την Ελένη Χρονοπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: