«Υποκρισία! Υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από πολιτικά πρόσωπα!» – "Βόμβα" Πέτρου Κουσουλού και για άλλους πολιτικούς (Video)


Βόμβα έριξε ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, κάνοντας λόγο και για άλλους πολιτικούς που έχουν κακοποιήσει γυναίκες! Παράληλα, μία ακόμη δημόσια, χυδαία τοποθέτηση, από ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με τις καταγγελίες κατά του Αλέξη Γεωργούλη, με την Κουμουνδούρου να το θέτει άμεσα εκτός κόμματος.


Διαφ.

«Υποκρισία! Υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από πολιτικά πρόσωπα! Μπορεί να αποτελέσει ένα τρανό παράδειγμα και να γίνει ένας “φάρος ελπίδας”»

«Βλέπω μία μεγάλη υποκρισία από μέρος του πολιτικού συστήματος γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από πολιτικά πρόσωπα και ποτέ δεν είχαν το θάρρος να καταγγείλουν κακοποίηση και οι υποθέσεις αυτές θάφτηκαν τόνισε ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και συμπλήρωσε:

Πρόστιμο μαμούθ 1.000.000 ευρώ για κάτι που έχετε κάνει 100% όσα χρόνια οδηγείτε!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πρόστιμο μαμούθ 1.000.000 ευρώ για κάτι που έχετε κάνει 100% όσα χρόνια οδηγείτε!

«Το παράδειγμα της Χρονοπούλου πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες γυναίκες. Για μένα ναι μεν ήταν κατακριτέο που δημοσιοποιήθηκε το όνομα και το επώνυμό της αλλά η Χρονοπούλου μπορεί να αποτελέσει ένα τρανό παράδειγμα και να γίνει ένας “φάρος ελπίδας” για όλες αυτές τις γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση. Η Χρονοπούλου πήγε και το κατήγγειλε θεσμικά αρμοδίως την επόμενη μέρα. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ιστορία» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Αλέξης Γεωργούλης: Αναμένεται νέα καταγγελία από πρώην ασκούμενη στο γραφείο του – Γιατί διστάζει η νεαρή γυναίκα

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελίες σε βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου. Η μια μάλιστα φαίνεται να είναι κοντά στο να κάνει επίσημη καταγγελία, μετά την Ελένη Χρονοπούλου. Την ίδια στιγμή, “νίπτει τας χείρας” η Δανάη Μπάρκα για τον φίλο της, Αλέξη Γεωργούλη

Αναμένεται νέα καταγγελία από πρώην ασκούμενη στο γραφείο του – Γιατί διστάζει η νεαρή γυναίκα

Πρόκειται για μια κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινό” η οποία εργαζόταν ως ασκούμενη στο γραφείο του κ. Γεωργούλη. Η κοπέλα φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει τότε στα αρμόδια όργανα του Ευρωκοινοβουλίου να είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη εκτός Ευρωκοινοβουλίου σε κάποιον άλλο χώρο, και άσκηση σωματικής βίας από τον ίδιο.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής του “Πρωινό” ο κ. Γεωργούλης φέρεται να της πρότεινε να βγουν για ένα ποτό και όπως η ίδια ισχυρίζεται την κακοποίησε.

Φέρεται,ωστόσο, να είναι τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα στην υπόθεση της Ελένης Χρονοπούλου, της οποίας τα προσωπικά στοιχεία διέρρευσαν, κάτι που φοβάται ότι θα συμβεί και στην ίδια. Μάλιστα, και ένας άνδρας έκανε αναφορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Πρωινό”, για εκφοβισμό στη δουλειά εκ μέρους του Αλέξη Γεωργούλη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: