Έγκλημα στην Κάτω Αχαϊα: Ο 63χρονος κατέσφαξε το θύμα με 56 μαχαιριές – Σοκάρουν τα ευρήματα για την άγρια δολοφονία (Video)


Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία αστυνομικών μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στα Δικαστήρια Πατρών ο 63χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Κάτω Αχαΐα. Παράλληλα, σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το πασχαλινό τραπέζι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, με την άγρια δολοφονία 45χρονου στους Αμπελόκηπους.


Διαφ.

Κατά την είσοδό του δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων για το κίνητρο. Εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ το δικαστήριο θα του ορίσει δικηγόρο.

Πρόστιμο μαμούθ 1.000.000 ευρώ για κάτι που έχετε κάνει 100% όσα χρόνια οδηγείτε!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πρόστιμο μαμούθ 1.000.000 ευρώ για κάτι που έχετε κάνει 100% όσα χρόνια οδηγείτε!

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η σορός του 63χρονου έφερε συνολικά 56 μαχαιριές.

Ο δράστης της δολοφονίας επιτέθηκε στο θύμα με μαχαίρι μικρού μεγέθους, το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, χρησιμοποιείται σε κτηνοτροφικές εργασίες -καταφέρνοντάς του, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή – θωρακική χώρα και στα πλευρά.

Η ομολογία του δράστη

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, αξιοποιώντας στοιχεία, μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφτασαν στα ίχνη του 63χρονου, ο οποίος μετά τη δολοφονία κατευθύνθηκε στο σπίτι του, όπου και εντοπίστηκαν τα ρούχα που έφεραν ίχνη αίματος.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Κάτω Αχαΐας, όπου σχεδόν αμέσως ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον γείτονά του, προβάλλοντας ως βασικό ισχυρισμό το γεγονός πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του.

Κατά την ομολογία του περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη πριν «θολώσει» και υπέδειξε μάλιστα, στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως ζήτησε από τον 63χρονο να διακόψει τις επαφές με τη γυναίκα του, με τον δεύτερο να αρνείται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: