Survivor All Star: Ο «γύπας» Τάκης Καραγκούνιας «άπλωσε» φτερά σε Τουρκάλα παίκτρια – Της έδειχνε τους κοιλιακούς του (video)


Καιρό έχουμε να δούμε κάποιο νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να δίνουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους στο αθλητικό κομμάτι, μιας και οι μήνες περνάνε και όσο να ‘ναι η πείνα μεγαλώνει για όλους. Με την ευκαιρία, δείτε τα αλλεπάλληλα καρφιά του Ηλία Μπογδάνου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.


Διαφ.

Το φλερτ του Τάκη Καραγκούνια σε Τουρκάλα παίκτρια του Survivor all star

Ο μισθοφόρος αρχικά της μιλούσε περί ανέμων και υδάτων, ενώ στη συνέχεια μοιραζόταν δεδομένα από την έξω του ζωή, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να της δείξει τους κοιλιακούς του, με το πρόσχημα, πως έχει χάσει πολλά κιλά στο παιχνίδι.

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Survivor All Star: «Σύστριγγλο» με την υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου – «Ήταν υποκινούμενο από…» (video)

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου στο χθεσινοβραδυνό συμβούλιο του Survivor All Star δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τις δύο ομάδας.

Ο παίκτης μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, σχολίασαν το γεγονός ότι ψηφίστηκε, ενώ ο επιχειρηματίας δεν δίστασε να επισημάνει πως κατά τη γνώμη του ήταν όλο στημένο.

«Ήταν όλο υποκινούμενο. Από πίσω ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Βλέπουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι ανθρωποφαγικό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Νίκο Μπάρτζη.

«Απ΄ότι είδαμε ένα είναι σίγουρο. Όποιος κάνει παρέα μαζί μου και μου μιλάει, θα ψηφίζεται…», είπε στη συνέχεια ο Μπάρτζης, μιλώντας στην κάμερα.

«Την ψήφισή μου από τον Ηλία Μπόγδανο δεν την κατάλαβα καθόλου και πιστεύω ότι ούτε και ο κόσμος την κατάλαβε…», σημείωσε στη συνέχεια ο Ασημακόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: