Survivor All Star: Να'ταν κι άλλοι οι «αμίγκος» – «Σφάχτηκαν» Μπόγδανος και Ασημακόπουλος (video)


Για μια ακόμη φορά το Survivor All Star άνοιξε το επεισόδιό του με «καρφιά», «ίντριγκες» και «φτυάρια». Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου ήταν το «talk of the beach» με τους παίκτες να σχολιάζουν τον λόγο που ψηφίστηκε. Με την ευκαιρία, δείτε πως σχολίασε ο ίδιος την υποψηφιότητά του.


Διαφ.

Μεταξύ πολλών απόψεων που εκφράστηκαν και από τον Κόρο και από την Σταυρούλα, τοποθετήθηκε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος χαρακτήρισε τον άλλοτε «αμίγκο» του Γιώργο Ασημακόπουλο ψεύτη και διπρόσωπο με τον δεύτερο, λίγο νωρίτερα, να μην χάνει την ευκαιρία να τον ξεμπροστιάζει δημόσια αποκαλύπτοντας και άγνωστες πτυχές του Survivor 2021.

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler 19/4: Η αλλαγή μετά την Ένωση που θα “τρελάνει” τους παίκτες (Video)

Survivor All Star Spoiler 19/4: Την πρόθεση της παραγωγής να προχωρήσει σε μια απρόσμενη αλλαγή, μετά την Ενωση των παικτών, αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ μέσω της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Μια αλλαγή που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα φέρει τα πάνω κάτω με απρόβλεπτες έως και (μελλοντικά) ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην ένταση που θα προκαλέσει. Παράλληλα, απίστευτο μπάχαλο έγινε μεταξύ Νικόλα Αγόρου – Τάκη Καραγκούνια αλλά και Ηλία Μπόγδανου με αφορμή τον… γέρο!

Survivor All Star Spoiler 19/4: Η αλλαγή μετά την Ένωση που θα “τρελάνει” τους παίκτες

Σύμφωνα λοιπόν με τον ΣΚΑΪ, η σκέψη της παραγωγής είναι να τοποθετήσει τους Διάσημους και τους Μαχητές όχι απλά στην ίδια παραλία, που θα το κάνει έτσι κι αλλιώς, διότι αυτό σημαίνει Ενωση, αλλά και στην ίδια καλύβα.

Αυτή η αλλαγή, δηλαδή να μην υπάρχουν δύο καλύβες αλλά μία, θα δώσει τεράστιο ενδιαφέρον -πράγματι- στο ριάλιτι. Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί έως την Παρασκευή.

Survivor All Star spoiler 20/03 αποχώρηση: Του το ανακοίνωσε οριστικά ο Λιανός – Αυτός ο παίκτης φεύγει την Πέμπτη

Survivor All Star spoiler 20/04: Ολοκληρώνεται την Πέμπτη ακόμα μια εβδομάδα του Survivor All Star και ένας παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει! Οριστικό αποτέλεσμα, το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός!

Αρκετούς υποψήφιους περιλαμβάνει η εβδομάδα αυτή κι αυτό διότι είχαμε τέσσερις αγώνες για ασυλία, αφού την Μεγάλη Εβδομάδα δεν είχαμε αποχώρηση (πέρα από την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα) και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει!

Την πρώτη εβδομάδα υποψήφιοι βγήκαν οι Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Σπύρος Μαρτίκας, ενώ την δεύτερη είχαμε τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Μια ψηφοφορία με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως παρότι έχουμε πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση, είναι όλοι άνδρες και δεν έχουμε καμία γυναίκα στην κάλπη! Ποιος είναι όμως αυτός που θα αποχωρήσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Survivor All Star spoiler 20/03: αποχώρηση! ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτός ο παίκτης φεύγει την Πέμπτη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: