Ετοιμαζόταν να παντρευτεί: Έχασε τη μάχη με την ζωή ο 35χρονος Αλκιβιάδης Ράλλης


Ετοιμαζόταν να παντρευτεί: Έχασε τη μάχη με την ζωή ο 35χρονος Αλκιβιάδης Ράλλης


Διαφ.



Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική Ηλεία, η είδηση του θανάτου του 35χρονου Αλκιβιάδη Ράλλη, μετά από άνιση μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια.

Έχασε την μάχη με την ζωή

Άδικη στάθηκε η μοίρα για τον 35χρονο Αλκιβιάδη Ράλλη, ο οποίος έχασε τελικά τη «μάχη» που έδινε με τη σοβαρή ασθένεια, η οποία τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.

Ο 35χρονος Αλκιβιάδης αφήνει πίσω του την σύντροφό του, τους γονείς του, Χαράλαμπο και Αμαλία και τον αδερφό του, Ανδρέα.

Η απώλεια του 35χρονου Αλκιβιάδη Ράλλη σκόρπισε τη θλίψη στους γονείς του Χαράλαμπο και Αμαλία και στον αδερφό του Αντρέα, στους υπόλοιπους συγγενείς του και σε όσους τον ήξεραν και γνώριζαν τον μεγάλο αγώνα που έδινε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο άτυχος άνδρας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του απέναντι στο «θεριό», αλλά δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ο 35χρονος Αλκιβιάδης Ράλλης εργαζόταν σε επιχειρήσεις εστίασης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όπου και να δούλεψε, ενώ ήταν λογοδοσμένος και έκανε σχέδια για τον γάμο του, που δεν μπόρεσε όμως να υλοποιήσει.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στα Λαστέικα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα protinews.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: