«Διάνθισαν τα ρεπορτάζ τους με φωτογραφίες από "ανάλαφρες" στιγμές της, προϊόν λεηλασίας…» – Ξέσπασε η Νατάσα Γιάμαλη για την Ελένη Χρονοπούλου (Video)


Η Νατάσα Γιάμαλη τοποθετήθηκε μέσα από το κανάλι του Action 24 σχετικά με την υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού της Ελένης Χρονοπούλου από τον Αλέξη Γεωργούλη. Την ίδια στιγμή, μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αναφορές κατά του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και σωματική βία εις βάρος του.


Διαφ.

Η δημοσιογράφος έχει πάρει πολλές φορές θέση σχετικά με τις καίριες υποθέσεις της επικαιρότητας, ιδίως για το κίνημα #metoo. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok δημοσίευσε απόσπασμα από την εκπομπή της όπου τονίζει πώς πολλές εκπομπές «λεηλάτησαν» την κ. Χρονοπούλου δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αφού αυτές «πουλάνε».

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Τόνισε, μάλιστα, πώς ακούστηκε ότι οι ωραίοι και επιτυχημένοι άντρες δεν είναι κακοποιητές δείχνοντας έμπρακτα την ενόχλησή της για αυτή την σκέψη των πολλών.

Τραγικό! Γεωργούλης, Καϊλή, Λαγός, Σπυράκη και… Κύρτσος, 5 στους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές είναι υπό δικαστική διερεύνηση – 1 στους 4 βρίσκεται στη φυλακή ή κινδυνεύει με φυλάκιση

Μόλις 21 βουλευτές εκλέγει η χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο και οι 5 από αυτούς απασχολούν τη Δικαιοσύνη! Η τελευταία περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη άνοιξε εκ νέου την κουβέντα, με ποιόν τρόπο πρέπει να εκλέγονται οι ευρωβουλευτές και αν πρέπει να γίνεται με λίστα ή σταυροδοσία.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Κολοβάτσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αλλεπάλληλες υποθέσεις Ελλήνων ευρωβουλευτών με βαριές κατηγορίες για ποινικά αδικήματα δείχνουν ότι κάτι «σάπιο» υπάρχει.

Oι περιπέτειες των Ελλήνων που μας εκπροσωπούν στις Βρυξέλλες την τελευταία περίοδο της ευρωβουλής, από το 2019 έως σήμερα, ξεπέρασαν κάθε όριο. Είναι απίστευτο, αλλά ένας στους τέσσερις Έλληνες ευρωβουλευτές βρίσκονται στην φυλακή ή κινδυνεύουν με φυλάκιση και έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας τους:

Από την τελευταία περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση, της Εύας Καϊλή για δωροδοκία και απάτη στο σκάνδαλο Qatar Gate, η οποία φορά ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» μετά απο 5 μήνες προφυλάκισης, του Γιάννη Λαγού για εγκληματική οργάνωση και υποκίνηση σε βία, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές εδώ και δύο χρόνια, της Μαρίας Σπυράκη για απάτη σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και τέλος του Γιώργου Κύρτσου για χρέη προς το δημόσιο που υπερβαίνουν τις 400.000 ευρώ.

Γεωργούλης, Καϊλή, Λαγός, Σπυράκη και... Κύρτσος είναι υπό δικαστική διερεύνηση

Σκέψεις για αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η άσχημη εικόνα που προσβάλει την χώρα μας, έχει κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, εφόσον επανεκλέγει, να δρομολογήσει στις επόμενες ευρωεκλογές να εκλέγονται με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: