Διονύσης Μακpής: Οι καταχρήσεις, ο άγνωστος γιος ποu έκανε στα 17, τα 130 κιλά και οι φίλοι που τον κορόιδευαν


Διονύσης Μακpής: Οι καταχρήσεις, ο άγνωστος γιος ποu έκανε στα 17, τα 130 κιλά και οι φίλοι που τον κορόιδευαν


Διαφ.Ο Διονύσης Μακρής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «2night Show» και μίλησε για τη μάχη που έδωσε να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά και για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής για τα κιλά του «έφτασα 130 κιλά. Είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου κι έτρωγα μόνο μπρόκολο και φακές. Στο lockdown, που δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε, έτρωγα συνέχεια. Η γυναίκα μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα και έκανε γιουβέτσι, πορτοκαλόπιτες, σοκολατόπιτες. Η μόνη μου γυμναστική ήταν να πηγαίνω έξω τον σκύλο μου. Ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και μια μέρα σηκώθηκα 130 κιλά».

Το παράπονο του Διονύση Μακρή για τους φίλους του

Και συμπληρώνει ο Διονύσης Μακρής «με έβλεπαν οι φίλοι μου και με έδειχναν με το δάχτυλο. Μου έλεγαν “ρε εσύ έγινες πορτιέρης, πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες”. Εγώ για να πάω στα 120 κιλά έτρεχα 40χλμ., έκανα ποδήλατο, πολύ σκληρή διατροφή. Κι άντε να εξηγήσεις για αυτά τα δέκα κιλά, που είσαι ακόμα ευτραφής. Να λες έχω πεινάσει τόσο καιρό κι εσύ να με λες ελέφαντα; Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου. Όταν ήθελα να είναι κοντά μου οι φίλοι μου, δεν με πήραν ούτε μισό τηλέφωνο».

Ο Διονύσης Μακρής ήταν εθισμένος στο αλκοόλ

Όσον αφορά το αλκοόλ, επεσήμανε «έκανα λάθη ακόμα και στα live μου. Ήμασταν 6ήμερο τότε, είχα να πάω σε 3-4 εκπομπές τη μέρα, γυρίσματα, φωτογραφίσεις. Σκέψου να πίνεις κιόλας. Υπήρχαν μέρες που ήμουν αλλού. Είχα κάνει 2-3 χοντρά πράγματα σε συναυλίες. Ευτυχώς τότε δεν είχαμε κινητά με κάμερες. Αν γινόταν σήμερα αυτό, θα έπρεπε να αλλάξω χώρα. Όταν σε βλέπεις μετά από μια κατάχρηση, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Λες “ωραίος, κούκλος, πώς τα λες έτσι ρε μεγάλε”. Εδώ και δέκα χρόνια δεν πίνω. Τα έχω κόψει όλα».

Σχετικά με τον γιο του, που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν 17 χρόνων, ο Διονύσης Μακρής σημείωσε «επειδή στο πρώτο μου παιδί ήμουν 17 ετών, δεν έζησα το μεγάλωμα του, δεν ήμουν τόσο κοντά του. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, ζει με τη μαμά του στο Λονδίνο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: