Ξεσπά η Νατάσα Θεοδωpίδοu: «Να πάρετε τον Φουστάνο να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου, εγώ γιατί να τα πω;»


Ξεσπά η Νατάσα Θεοδωpίδοu: «Να πάρετε τον Φουστάνο να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου, εγώ γιατί να τα πω;»


Διαφ.



Αποστομωτική απάντηση έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε όσους τις καταλογίζουν πλαστικές επεμβάσεις λόγω του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Φουστάνου.

Με αφορμή την επερχόμενη έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντήθηκε με την Τίνα Μεσσαροπούλου για λογαριασμό του «Happy Day».

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της, ανέφερε, «Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: