«Eίμαι μια φuσιολογική γυναίκα με τις καμπύλες μου»: Η Μόνικα Μπελούτσι αποστομώνει όσους τη λένε “χovτpή”


«Eίμαι μια φuσιολογική γυναίκα με τις καμπύλες μου»: Η Μόνικα Μπελούτσι αποστομώνει όσους τη λένε “χovτpή”


Διαφ.



Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε 58 ετών και σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Sunday Times», εξομολογήθηκε ότι είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει και δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες κι έτοιμες να μεγαλώσουν, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους» και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένη να χαραμίσει τα χρόνια της, ακολουθώντας αυστηρές κι εξαντλητικές δίαιτες, ούτε θα «λιώσει» στο γυμναστήριο, έχοντας ένα μόνιμο άγχος για την εικόνα της.

Και συμπλήρωσε η Μόνικα Μπελούτσι πως «δεν έχω τέτοιες εμμονές. Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες. Ποτέ δεν ήμουν πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω με αυτόν τον γαλήνιο τρόπο. Όταν είσαι 50 και 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με εκείνη την περίοδο που ήσουν 20. Αλλάζεις, όπως όταν υποδέχεσαι στον κόσμο ένα μωρό. Αλλάζεις προτεραιότητες. Έρχεσαι δεύτερη. Αυτό νομίζω πως σου δίνει άλλη οπτική».

Όσον αφορά την ηλικία και το πέρασμα του χρόνου, η μελαχρινή καλλονή επεσήμανε «υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή κάποιου. Όταν είσαι νέος, έχεις την ομορφιά του διαβόλου, έτσι το αποκαλούν στη Γαλλία. Σημαίνει η ομορφιά της νεότητας, η ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Όμως, η ζωή συνεχίζεται». Το σώμα μεγαλώνει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Την ίδια στιγμή, όμως, είμαστε τυχεροί, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε μακροζωία. Όσο το σώμα χαμηλώνει, η ψυχή ψηλώνει».

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της 18χρονης Ντέβα και της 12χρονης Λεόνι, τις οποίες απέκτησε από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο χώρισε το 2013.

Ωστόσο, όπως σημείωσε η ηθοποιός «έχουμε χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όμως όταν είσαι γονιός, είσαι γονιός για πάντα. Είναι όμορφο να έχουμε μια καλή σχέση για τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε όποτε μπορούμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cartier Official (@cartier)

Τέλος, αναφερόμενη στις κόρες της και σε όσα θέλει να τις διδάξει, η Μόνικα Μπελούτσι τόνισε «πλέον έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, γιατί υπήρξαν γυναίκες που το έκαναν πριν από εμάς. Δεν πιστεύω σε κανέναν πόλεμο όμως. Ούτε αυτόν μεταξύ γυναικών, αλλά ούτε κι εκείνον μεταξύ ανδρών και γυναικών. Πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε ένα κοινό έδαφος επικοινωνίας. Δεν θέλω να διδάξω τις κόρες μου να έχουν μέσα τους μίσος. Δεν φέρνει τίποτα».

Μόνικα Μπελούτσι ηλικία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: