"Με τον Αντώνη είμαστε…": Η άγνωστη σχέση του Κανάκη με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια


"Με τον Αντώνη είμαστε…": Η άγνωστη σχέση του Κανάκη με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια


Διαφ.



Σε παλαιότερη εμφάνιση της σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξαν οι Ράδιο Αρβύλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το πώς η παρουσιάστρια και ο Αντώνης Κανάκης γνωρίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Με τον Αντώνη είμαστε αδέρφια, γνωριζόμαστε από το 1988, από παιδιά. Μαζί ξεκινήσαμε τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία τότε που δεν υπήρχε ελεύθερη ελληνική τηλεόραση. Εμείς ξεκινήσαμε την ελεύθερη ελληνική τηλεόραση.


Εγώ προσωπικά είχε υποστεί και δίωξη ποινική επειδή συμμετείχα σε αυτό, γιατί ήταν τότε σε παράνομο καθεστώς. Υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση και αυτό θεωρούταν κάτι παράτυπο. Έγιναν διώξεις λοιπόν, και σε μένα που είπα τις πρώτες ειδήσεις. Μετά που άλλαξε το νομικό καθεστώς, ήρθησαν αυτές οι διώξεις. Γράψαμε μια μικρή ιστορία κι εμείς εκεί. Βρισκόμαστε με τον Αντώνη Κανάκη κατά καιρούς και μιλάμε πάντα στα γενέθλιά μου και στα γενέθλια και τη γιορτή του» είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Ο τσακωμός που έφερε «σεισμό»: Η κόντρα με τον Γιάννη Λάτσιο που «εξαφάνισε» τον Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης έχει γράψει μοναδική ιστορία με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη στα τηλεοπτικά χρονικά, περνώντας τα τελευταία χρόνια από αρκετές αναταραχές, με τελευταία αυτή των αποκαλύψεων για τα ροζ βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Νωρίτερα, βέβαια, δεν είχαν συμβεί λίγα και όλα είχαν ξεκινήσει από τον ΑΝΤ1. Μπορεί ο παρουσιαστής τώρα να έχει γυρίσει στο σταθμό, ο οποίος μάλιστα αποφάσισε να στηρίξει την νέα προσπάθεια του «Ράδιο Αρβύλα», αλλά πριν από μερικά χρόνια η ένταση και οι διαφωνίες έμοιαζαν με χάσμα αγεφύρωτο, με αποτέλεσμα ο Κανάκης να αποχωρήσει.


Ένα γεγονός, που έπαιξε σίγουρα το ρόλο του, ήταν η φιλία με τον Γιάννη Λάτσιο, που εξελίχθηκε σε μεγάλη κόντρα.Λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους δεν έχουν βγει στην επιφάνεια αλλά η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος, μετά από μια στενή φιλία χρόνων πλέον δεν ανταλλάζουν ούτε καλημέρα. Αφορμή είχε σταθεί η προηγούμενη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1. Οι δυο άντρες φαίνεται να μην συμφωνούσαν τόσο για τα χρήματα, όσο και για την ώρα και την ημέρα προβολής του «Ράδιο Αρβύλα».

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης: