Πώς να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή μετά τον ερχομό του μωρού – Σχέσεις


Συμβαίνει και στα πιο ερωτευμένα ζευγάρια: εσείς και ο σύντροφός σας τα πηγαίνετε περίφημα, αποφασίζετε να κάνετε ένα μωρό και στη συνέχεια η ερωτική σας ζωή παίρνει την κατιούσα.


Διαφ.

Μετά η μικροσκοπική τσάντα σας αντικαθίσταται από μια τεράστια που χωράει όλα τα απαραίτητα για το μωρό, οι ρομαντικές νύχτες και τα Σαββατοκύριακα περιλαμβάνουν βόλτες σε παιδότοπους και πάρκα και το 24ωρο περιλαμβάνει τάισμα και άλλαγμα της πάνας . Ας μη μιλήσουμε για τους αναπόφευκτους διαπληκτισμούς που έρχονται εξαιτίας των νεύρων που προκαλεί η αϋπνία.

Την κορόιδευαν και την έλεγαν “φυτό”! Μόλις ανέβασε μια ακατάλληλη φωτογραφία έμειναν άπαντες με το στόμα ανοιχτό! Δείτε πως είναι σήμερα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Την κορόιδευαν και την έλεγαν “φυτό”! Μόλις ανέβασε μια ακατάλληλη φωτογραφία έμειναν άπαντες με το στόμα ανοιχτό! Δείτε πως είναι σήμερα

Αλλά είναι να απορεί κανείς: αν τα δεδομένα στην ερωτική ζωή αλλάζουν τόσο πολύ με ένα παιδί τι θα γίνει με τρία;

Φαίνεται ότι η επιστήμη έχει ανακαλύψει πώς να διατηρήσετε την ερωτική σας ζωή στα ύψη! Αμερικανική έρευνα που μελέτησε τις ζωές 487 οικογενειών δείχνει πως τα ζευγάρια που μοιράζονται την ανατροφή των παιδιών τους τείνουν να έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή.

μωρό ερωτική ζωή

Την ίδια στιγμή, στις περιπτώσεις στις οποίες οι γυναίκες αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ανατροφή των παιδιών, οι άνδρες και οι γυναίκες δηλώνουν πώς δεν είναι ικανοποιημένοι. Στις περιπτώσεις όπου ο άνδρας ήταν εκείνος που έκανε αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στα παιδιά του, δεν παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο.

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

Η έρευνα αφορούσε στις σχέσεις ετερόφυλων ζευγαριών και τα αποτελέσματά της παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην Αμερικανική Κοινωνιολογική Ένωση. Από αυτά προέκυψε πως στις οικογένειες στις οποίες οι γυναίκες αναλαμβάνουν πάνω από το 60% της ανατροφής των παιδιών, όπως είναι το παιχνίδι και η επιβολή πειθαρχίας, η ικανοποίηση σε σεξουαλικό και συναισθηματικό επίπεδο των ζευγαριών δεν ήταν καλό.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως κατά την διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας τα ζευγάρια δεν ρωτήθηκαν για το ποιος αναλαμβάνει τα τάισμα και το πλύσιμο των παιδιών.

Σύμφωνα πάντως με τον καθηγητή Cary Cooper, τα αποτελέσματα βγάζουν νόημα, καθώς ένας «μοντέρνος» άνδρας που ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά του είναι πιθανότερο να αφιερώνει χρόνο και στην σχέση του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: