«Παγωμάρα» από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον καιρό: «Κυρίως τις θερμές ώρες πρέπει να περιμένουμε…»


Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στον καιρό και τις συνθήκες, που πρέπει να περιμένουμε σήμερα (20/4), βλέποντας βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θερμές ώρες της ημέρας, με τον Τάσο Αρνιακό να αναφέρεται επίσης στην αστάθεια.


Διαφ.

Στα Επτάνησα θα κάνουν την εμφάνισή τους λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώνουν και θα δώσουν εξασθενημένες βροχές, ενώ το ίδιο θα συμβεί στις περιοχές του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Στα ορεινά της Κρήτης υπάρχει μικρή πιθανότητα για μπόρες, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού ο καιρός θα είναι καλός.

Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές ο καιρός θα είναι εξαιρετικός αλλά με λίγες νεφώσεις. Στις περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, από τα κεντρικά της Πελοποννήσου και βορειότερα θα βρέχει.

Στη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Θράκη θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 – 6 μποφόρ.

Τι περιμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος από το μεσημέρι και μετά, με τη θερμοκρασία από 10 – 22 βαθμούς και τους ανέμους στα 2 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, το σκηνικό του καιρού θα είναι παρόμοιο. Η θερμοκρασία από 10 – 21 βαθμούς και οι άνεμοι από 2 – 3 μποφόρ.

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει την Αττική – Καταιγίδες στα βόρεια προάστια!

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, πάνω από το φυσιολογικό για την εποχή, σε συνδυασμό με αφρικανική σκόνη, έχουν δημιουργήσει απο νωρίς το πρωί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, παρά το γεγονός ότι ακόμη διανύουμε το δεύτερο μισό του Απρίλη.

Οι θερμοκρασίες αυτές θα διατηρηθούν μέχρι και την Πέμπτη, το ίδιο και η σκόνη, με μικρά ωστόσο διαλείμματα βροχών.

Ο βροχερός καιρός επηρεάζει και την Αττική, καθώς το λεκανοπέδιο πλήττεται από κακοκαιρία. Ήδη στα βόρεια προάστια έχουν ξεσπάσει καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo αυτή την ώρα βρέχει στο Χαλάνδρι, την Πεντέλη, την Βαρυμπόμπη, την Παλλήνη, την Αγία Παρασκευή και την Ελευσίνα.

Σύμφωνα με αναφορές στην περιοχή της Πεντέλης έριξε χαλάζι.

Τα φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν αργά το απόγευμα.

Η ΕΜΥ είχε προβλέψει την αλλαγή του καιρού και την καταιγίδα, καθώς στην πρόγνωσή της για το σημερινό καιρό είχε τονίσει ότι στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ στα βόρεια θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: