«Σπαράζει» η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω» – Η απάντησή της στις βαρύτατες καταγγελίες (video)


Σοκ έχει προκληθεί από την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, που είδε το φως της δημοσιότητας.


Διαφ.

Μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου, η μητέρα του μίλησε στο T-live.

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 20/4: Είναι «καρατσεκαρισμένο» – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Η μητέρα του επεσήμανε στη δημοσιογράφο ότι «ξέρει το παιδί της και ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές».

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε: «Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω. Από εκεί και πέρα… Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου στο “πλευρό” του Αλέξη Γεωργούλη: «Tον αγαπώ πολύ! Είναι υπέροχο πλάσμα, εξαιρετικό παιδί και… δεν πειράζει άνθρωπο» (Video)

Ξαφνιασμένη από την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η Μαρίνα Ασλάνογλου. Ενώ, “αρπάχτηκαν” Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη τονίζοντας πως από τη δική της επαφή μαζί του έχει μόνο καλά λόγια να πει ενώ ανέφερε πως θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Τον Αλέξη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με ωραία σκέψη και άποψη. Τώρα δε ξέρω τι να πω.

Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξαφνιάστηκα πολύ, πάρα πολύ. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη» ανέφερε η Μαρίνα Ασλάνογλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: