Survivor All Star: Της έχουν κάνει… ζημιά – Η Μαριαλένα έχασε άλλη μια φορά από τη Ρία Κολοβού και πήγε να «ξεσπάσει» στη Σταυρούλα


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει βρει… το δάσκαλό της στο πρόσωπο των Σταυρούλας Χρυσαειδή και Ρίας Κολοβού στο Survivor All Star, που έχουν αποδείξει πως είναι καλύτερες παίκτριες, με αποτέλεσμα αυτό να την εκνευρίζει, αν και η ομάδα της κερδίζει.


Διαφ.

Η Μαριαλένα και η Ρία αναμετρήθηκαν στο έκτακτο αγώνισμα, όπου θα δινόταν έπαθλο στην νικήτρια ομάδα, με τη δεύτερη να κερδίζει και την πρώτη να αναζητά… κλοπή στον τρόπο, με τον οποίο ηττήθηκε, πηγαίνοντας στον πάγκο και παίρνοντας σαφή απάντηση από την Κολοβού, ότι ουδέποτε κάνει οτιδήποτε το παράτυπο, για να κερδίσει.

«Πισωγύρισμα» από τον Γιάννη Καλλιάνο - «Μέχρι και το Σάββατο ο καιρός θα...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Πισωγύρισμα» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Μέχρι και το Σάββατο ο καιρός θα…»

Η Σταυρούλα σχολίασε το γεγονός και η Μαριαλένα της ζήτησε με ένταση να μιλά με σεβασμό, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη επίσης να σπεύδει να την υπερασπιστεί, σε αντίθεση με τον Σάκη Κατσούλη που θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, για να αντιδράσει και ο Ηλίας Μπόγδανος, σε ένα περιστατικό όπου η ένταση δεν έλειψε.

Survivor All Star: «Γιατροί σκίστε τα πτυχία σας, έγινε θαύμα…» – Ο Σάκης Κατσούλης έπαιξε σαν να μην τραυματίστηκε ποτέ και το Twitter τον γλέντησε

Το Survivor All Star σημειώνει καταιγιστικές εξελίξεις καθημερινά, με το κοινό να μη μένει αδιάφορο ως προς αυτές και να τις σχολιάζει με ζέση, είτε αποθεώνοντας είτε «κατακεραυνώνοντας» παίκτες.

Ο Σάκης Κατσούλης είχε προκαλέσει ένα μικρό σοκ με τον τραυματισμό του στο προηγούμενο επεισόδιο, δείχνοντας να έχει πρόβλημα στα πλευρά του και σημαίνοντας το συναγερμό στην κόκκινη ομάδα, όμως… ως εκ του θαύματος έπαιξε κανονικά σήμερα (18/4) στην άνετη νίκη των Διασήμων.

Το Twitter αντέδρασε έντονα σε αυτή την εξέλιξη, καθώς δεν μπορεί τη μια μέρα να έχει πρόβλημα στα πλευρά και την άλλη να παίζει και να πανηγυρίζει, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βρίσκεται στους ώμους του. «Γιατροί σκίστε τα πτυχία σας», αναφέρουν ορισμένοι στις αναρτήσεις τους, έχοντας δικαιολογημένα τις αμφιβολίες τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: