«Βλέπω τις φωτογραφίες του και…» – "Λύγισε" ο πατέρας του 37χρονου Δημήτρη που έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή του από ρομποτικό κάδο (Video)


9 μήνες πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του 37χρονου Δημήτρη, ένα ατύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν τον εγκλώβισε η αυτόματη πόρτα ρομποτικού κάδου απορριμάτων και τον διαμέλισε. Επίσης, αβάσταχτη ήταν η θλίψη στην κηδεία του 38χρονου πατέρα και Λοχία που σκοτώθηκε με τη σύζυγό του σε τροχαίο.


Διαφ.

Ήταν τον περασμένο Μάιο όταν ο 37χρονος την ώρα που πέταγε ένα σκουπίδι στον κάδο απορριμάτων κατά λάθος πέταξε και μια σακούλα με φάρμακα. Χωρίς να το σκεφτεί ο ίδιος έσκυψε και έβαλε το πάνω μέρος του σώματός του μέσα στον κάδο ώστε να πιάσει τη σακούλα. Όμως ο ρομποτικός κάδος μπήκε σε λειτουργία, τον εγκλώβισε και ο 37χρονος έχασε τη ζωή του.

Survivor All Star spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

9 μήνες μετά, ο πατέρας του Νίκος Δημάκης, υποδέχεται στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον Στρατή Λημνιό και ανοίγει το δωμάτιο του αδικοχαμένου γιου του, ενώ τονίζει πως θέλει δικαίωση για τον άδικο χαμό του.

Θεόσταλτο «δώρο»: Ένα χρόνο μετά τον χαμό της 7χρονης Παναγιώτας σε τροχαίο οι γονείς της ζουν το θαύμα – «Έχουμε ένα ουράνιο παιδί, ένα παιδί εδώ στη Γη και μια ψυχή που χάσαμε!»

Ο χρόνος για τον Νίκο και τη Θάλεια “πάγωσε” στις 8 Ιουλίου του 2021, όταν η 7χρονη κορούλα τους έχασε τη ζωή της σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια, επιστρέφοντας από μπάνιο στη θάλασσα. Παράλληλα, την τελευταία του πνοή άφησε ο 46χρονος Γιώργος Τζανετάκης, πατέρας δύο παιδιών, στο δυστύχημα με το αυτοκίνητο, που μετέφερε 10 μετανάστες.

Ένα χρόνο μετά τον χαμό της, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι εμφανίστηκε και πάλι το φως και πλέον ζουν το θαύμα της ζωής, με ένα θεόσταλτο δώρο, καθώς ένα νέο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Παναγιώτα-Άννα, γεμίζει χαρά και ομορφιά το σπιτικό τους.

«Έχουμε ένα ουράνιο παιδί, ένα παιδί εδώ στη Γη και μια ψυχή που χάσαμε. Όταν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου “λύγισα”… Ένιωσα το χέρι της Παναγίας που με σήκωσε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος ενώ η Θάλεια είπε μεταξύ άλλων: «Νιώθω ευλογημένη για αυτό το πλασματάκι… Υπάρχουν όμως στιγμές που είμαι αλλού: Είμαι στη μεγάλη μου, τη “Χρυσαφένια” μου, όπως λέω… Το μωρό μας το “έστειλε” η μεγάλη μας κόρη»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: