Κρήτη: Στο νοσοκομείο 16χρονος – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του


Ένας 16χρονος τραυματίστηκε από βεγγαλικό το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, στον Μοχό του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου. Την ίδια στιγμή, στο Ρέθυμνο εκπυρσοκρότησε όπλο και τραυμάτισε δύο άτομα.


Διαφ.

Σύμφωνα με to ekriti.gr, πληροφορίες, ο 16χρονος και ο πατέρας του, 49 ετών, προσπάθησαν γύρω στις 9.30 το βράδυ να πυροδοτήσουν ένα βεγγαλικό. Όμως τελικά το παιδί τραυματίστηκε.

Επείγουσα προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό στο Πάσχα: «Βάλτε το αρνί στον φούρνο αντί για τη σούβλα - Προσοχή μετά στην επιστροφή...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Επείγουσα προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό στο Πάσχα: «Βάλτε το αρνί στον φούρνο αντί για τη σούβλα – Προσοχή μετά στην επιστροφή…»

Ο πατέρας του τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, δεν είναι σοβαρά, του έγιναν, μονάχα, ράμματα. Στη συνέχεια, όμως, συνελήφθησαν και οι δύο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κρήτη: Συναγερμός για πυρκαγιά στην περιοχή Σφηνάρι Κισάμου

Συναγερμός σήμανε μετά τις 19:00 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου όταν δέχθηκε κλήση για εκδήλωση φωτιάς στην περιοχή του Σφηναρίου.

Δείτε επίσης: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Ραφήνα!

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες με οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, αλλά και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών, καθώς και από τα κλιμάκια Καντάνου και Καμπανού.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το μέτωπο της φωτιάς στο βόρεια του χωριού, έχει πάρει μεγάλη έκταση καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: