«Είμαι μ@λ@κ@ς, θα πεθάνω…»: Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε πpοβλέψει τον θάνατό τοu, τα ανατριχιαστικά λόγια του


«Είμαι μ@λ@κ@ς, θα πεθάνω…»: Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε πpοβλέψει τον θάνατό τοu, τα ανατριχιαστικά λόγια του


Διαφ.



Ο Βλάσσης Μπονάτσος, που “έφυγε” από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου 2004 και δεν πρόλαβε να δει την κόρη του, Ζένια, να μεγαλώνει, είχε προβλέψει τον θάνατό του.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Σταμάτης Κραουνάκης στους «Πρωταγωνιστές» για τον αξέχαστο ηθοποιό και παρουσιαστή «το ταλέντο του και η παιδικότητά του ήταν πολύ μεγαλύτερα από όσο μπορούσε να αντέξει ο χώρος και η Ελλάδα. Είναι πολύ γνωστό ότι ο Βλάσσης έπαιρνε κοκαΐνη και ότι αυτό τον σκότωσε. Στην Αμερική θα είχε έναν ένδοξο θάνατο, αν έκανε το ίδιο. Έπινε κοκαΐνη γιατί δεν άντεχε αυτό που ζούσε».

Δύσκολες στιγμές έζησε η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου στα επτά της χρόνια

Από την πλευρά της, η κόρη του είχε επισημάνει «έγιναν όλα μπροστά μου. Τρεις το βράδυ, για κάποιο λόγο είχα ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου έφτιαχνε χαμομήλι και σφύριζε. Για κάποιο λόγο, εκεί που με πείραζε και μου τραγουδούσε, κάτι με πιάνει και φεύγω και πάω στο δωμάτιο της μαμάς μου και της λέω «μαμά, ο μπαμπάς δεν είναι καλά, θα πεθάνει».

Και συμπληρώνει η Ζένια “δεν είχε συμβεί κάτι. Αφού φέρνει το χαμομήλι και είμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και φωνάζει «Μάρθα, Μάρθα». Δεν ανέπνεε, κουτούλαγε από τοίχο σε τοίχο, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου… Εγώ προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα. Ήμουν επτά χρονών, η μάνα μου πήρε να έρθει ασθενοφόρο. Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγειοοίδημα, το οποίο έχω κληρονομήσει».

Για τον θάνατό του, η σύζυγός του, Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη, είχε σημειώσει «ο Βλάσσης είχε ένα σπάνιο νόσημα, κληρονομικό αγγειοοίδημα, φαντάζομαι πολύ λίγοι το έχουν στην Ελλάδα, να είναι 20-50 άτομα. Το χε και η μητέρα του και ο αδερφός του. Είτε από στρες, είτε από άλλους παράγοντες, πρήζονται στα χέρια και στα πόδια. Δεν το ήξερε τι είναι αυτό. Το τελευταίο βράδυ που είχε πρηστεί στο πρόσωπο, είχε έρθει και ο αδερφός του. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, έλεγε δεν μπορώ να με δει ο κόσμος έτσι. Είχε γίνει τότε και αυτό με την τηλεόραση, είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ που είχε χάσει την εκπομπή».

Και συμπληρώνει «όταν έγινε αυτό ήταν βράδυ, 4 η ώρα τη νύχτα και έγινε… πολύ γρήγορα, ένας πανικός, είχα και το παιδί μπροστά… Έπαθα σοκ. Ήρθε το ασθενοφόρο, άργησε λίγο, έγιναν κάποια πράγματα με το κουδούνι… Όταν φτάσαμε μας είπαν ότι… πέθανε».

Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε προβλέψει τον θάνατό του

Τέλος, η Μάρθα Κουτρουμάνου αποκάλυψε ότι ο Βλάσης Μπονάτσος είχε προβλέψει τον θάνατό του, τονίζοντας «τελευταία μέρα που έκλαψε, που ήταν πρησμένος και με πήρε αγκαλιά, μου είπε «είμαι μαλάκας και θα πεθάνω». Γιατί δεν μπορούσε να προσφέρει στην οικογένειά του. Ήταν η αρρώστια, η τηλεόραση… Όσοι είναι στην τηλεόραση και παραμορφώνονται τα πρόσωπά τους, τα χέρια τους, δεν είναι ότι καλύτερο. Οποιοσδήποτε να το πάθει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: