Πανεuτuχής η Τούνη:Ο γιος της ξεκίνησε να κλωτσάει- Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά


Πανεuτuχής η Τούνη:Ο γιος της ξεκίνησε να κλωτσάει- Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά


Διαφ.



Ιωάννα Τούνη: Σε πελαγη ευτυχίας

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να γίνουν γονείς και η χαρά τους δεν κρύβεται στα social media. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα έμεινε για λίγο χωριστά, αφού η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Μιλάνο με φίλους, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παρέμεινε στην Αθήνα, όπου και τη φετινή σεζόν τον βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ιωάννα Τούνη – Πότε γεννά;

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου! Η ίδια όμως αγχώνεται τόσο για τα ψώνια που πρέπει να κάνει όσο και για το πότε πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο, όπως δήλωσε στο instagram.

Ιωάννα Τούνη – «Το μωράκι κλωτσάει»

Ανεβάζοντας βίντεο στο instagram από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη παραδέχεται πως ο γιος της έχει ξεκινήσει να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της. «Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα; Το έχουν νιώσει και το αγόρι μου και η κολλητή μου. Καλά, όταν αρχίσει να κλωτσάει και με το ποδαράκι, θα σας το δείξω να δείτε τι περίεργα που φαίνεται», είπε η Ιωάννα Τούνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: