"Γίναμε… Μυκονοχώρι" Γήπεδο στη Δράμα έγινε μπουζουξίδικο για τον Γονίδη με 800 ευρώ… πρώτος καναπές πίστα


"Γίναμε… Μυκονοχώρι" Γήπεδο στη Δράμα έγινε μπουζουξίδικο για τον Γονίδη με 800 ευρώ… πρώτος καναπές πίστα


Διαφ.



Σε μπουζουξίδικο πρώτης πολυτελείας μετατρέπεται για χάρη της συναυλίας του Σταμάτη Γονίδη, απόψε το βράδυ (30/6), το γήπεδο του Μικροχωρίου Δράμας.

Ακόμα και το γήπεδο όμως φαντάζει μικρό, καθώς ήδη μετράνε αντίστροφα για το sold οut. Η τιμή στην πρώτη θέση, όπου θα έχουν τοποθετηθεί καναπέδες είναι η ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ και στα stand 140 ευρώ.

Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές η είσοδος στο γήπεδο θα είναι: 13 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ απευθείας γήπεδο.

Ήδη οι καναπέδες μπροστά έχουν εξαντληθεί από τις κρατήσεις (θυμίζουμε 800 ευρώ) και υπάρχουν λίγες θέσεις στα stand.

Τόσο οι τιμές όσο και η μετατροπή του γηπέδου σε μπουζουξίδικο, έχει προκαλέσει σάλο στη Δράμα, με την σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι στο Facebook «Η Δράμα μου-τα καλά, τα στραβά και ανάποδα» να έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά από τα μηνύματα.

Γίναμε «Μυκονοχώρι» λένε οι κάτοικοι

Άλλοι αναφέρουν πως για χάρη του Σταμάτη Γονίδη το Μικροχώρι θα μετατραπεί για ένα βράδυ σε Μυκονοχώρι κι άλλοι θεωρούν υπερβολικές τις τιμές ειδικά για του καναπέδες της πρώτης σειράς.

Η ανάρτηση κατοίκου για την ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ

«Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης θα βρίσκεται αύριο στο γήπεδο του Μικροχωρίου Δράμας σε μια φανταστική καλλιτεχνική βραδιά. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση κρατήσεων (κάτι που προεξοφλεί την επιτυχία) και η τιμή στην πρώτη θέση (καναπέδες) είναι η ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ και στα stand 140 ευρώ» σημείωσε την Τετάρτη (29/6) σε ανάρτηση του ο Σπύρος Λάτσας ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

«Η είσοδος στο γήπεδο 13 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο του γηπέδου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους» έγραψε.

«Με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχουν τραπέζια μπροστά (καναπέδες)… οπότε όσοι προσπαθήσετε μόνο stand υπάρχουν διαθέσιμα» συμπλήρωσε σε υστερόγραφό του στη δημοσίευσή του ο Σπύρος Λάτσας.

Άγνωστο παραμένει αν στο γήπεδο θα υπάρχουν λουλουδούδες για τον καθιερωμένο «πόλεμο» μεταξύ μερακλήδων την ώρα που ο Σταμάτης Γονίδης θα ερμηνεύει από την πίστα μέρος των μεγάλων του επιτυχιών όπως το «Όλα σ αγαπάνε», »Γιατί κλαις», «Ήταν λάθος» και άλλα.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή

Διαβάστε επίσης: