Στέφανος Τσιτσιπάς: "Χτενίζω 20 Λεπτά Την Ημέρα Τα Μαλλιά Μου, Βάζω Ελαιόλαδο Και Ρίγανη"


Στέφανος Τσιτσιπάς: "Χτενίζω 20 Λεπτά Την Ημέρα Τα Μαλλιά Μου, Βάζω Ελαιόλαδο Και Ρίγανη"


Διαφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο BBC και αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα που διατηρεί τα μαλλιά του υγιή και λαμπερά, σημειώνοντας πως ξοδεύει 20 λεπτά την ημέρα στο χτένισμα, ενώ χρησιμοποιεί λάδι και ρίγανη ως μάσκα.Τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια και κόπο. Κι αν νόμιζες πως τα μαλλιά του Στέφανου Τσιτσιπά παραμένουν λαμπερά και υγιή χωρίς φροντίδα και περιποίηση, έκανες λάθος.

Ο Νο5 στον κόσμο μιλώντας στο BBC αναφέρθηκε στην καθημερινή ρουτίνα του, αποκαλύπτοντας ότι ξοδεύει τουλάχιστον 20 λεπτά για να τα χτενίσει. Αυτό είναι το ένα σκέλος, γιατί το δεύτερο περιλαμβάνει τη μάσκα μαλλιών.

Πρόκειται για μία πολύ εύκολη διαδικασία, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιεί ο καθένας από εμάς τα έχει σπίτι του. Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος δήλωσε βάζει ελαιόλαδο και ρίγανη.

“Ξοδεύω 20 λεπτά για να τα χτενίζω. Τα πλένω δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου. Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ρίγανη”, δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: