1 χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν: Iδoύ ο νέος ενοικιαστής της "ματωμένης" βίλας του 33χρονου πιλότου


1 χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν: Iδoύ ο νέος ενοικιαστής της "ματωμένης" βίλας του 33χρονου πιλότου


Διαφ.
Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τετάρτη 11 Μαΐου από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, περίοικοι θυμούνται την Κ...Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τετάρτη 11 Μαΐου από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, περίοικοι θυμούνται την Καρολάιν να κυκλοφορεί με την κόρη της, τη μικρή Λυδία, και το σκυλάκι τους, την Ρόξι. «Το συζητάμε ακόμα στην γειτονιά», ανέφερε κάτοικος της περιοχής για τη στυγερή δολοφονία στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην εκπομπή ότι ο νέος ενοικιαστής της μεζονέτας είναι ένας Άραβας και πληρώνει ενοίκιο ύψους 1.000 ευρώ, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε νοικιάσει το οίκημα για 700 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Ταυτόχρονα η δίκη του συζύγου της άτυχης κοπέλας, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία συνεχίζεται την Τρίτη και την Τετάρτη, μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Μάρτυρες που έχουν προταθεί από την οικογένεια την Καρολάιν και την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναμένεται να καταθέσουν την Τρίτη στο δικαστήριο ενώ θα αναγνωστούν και τα έγγραφα της δικογραφίας.

Πιθανότατα, κι ανάλογα με την εξέλιξη της δίκη, εντός της εβδομάδας θα απολογηθεί και ο κατηγορούμενος ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να βγει η απόφαση εφόσον «τρέξει» η διαδικασία.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...