«Θέλω να μάθω από τι πήγε το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 3χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη


«Θέλω να μάθω από τι πήγε το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 3χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη


Διαφ.Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε ο πατέρας της 3χρονης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της στο Ιπποκράτειο.

Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το αγγελούδι του “έφυγε” τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή. Ο πατέρας της τρίχρονης που πέθανε την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του. Το κοριτσάκι μπήκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου» τη Μεγάλη Τρίτη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, εισήχθη με πρησμένο αστράγαλο και πυρετό.

«Εμείς ετοιμαζόμασταν να φύγουμε για το χωριό μας και μπήκαμε στο νοσοκομείο και δεν βγήκαμε ποτέ. Για Πάσχα… Δεν ξέρουμε από τι πήγε το παιδί. Ακόμα το ψάχνουμε. Μπήκε στην Εντατική και μετά από δυο ώρες, δύο, δυόμισι ώρες το παραλάβαμε πεθαμένο, μετά από μια ώρα προσπάθειας ΚΑΡΠΑ.

Δεν ζητάω τίποτα άλλο. Θέλω να μάθω από τι πήγε το παιδί μου. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν και δεν θέλω να αδικηθώ. Αν αδικήθηκα με τη ζωή του παιδιού μου έχω στα χέρια μου το αίμα του παιδιού μου. Καταλαβαίνετε τι λέω; Έχω στα χέρια το αίμα του παιδιού μου. Στα χέρια το αίμα του παιδιού μου. Εάν αδικήθηκα και εάν αδίκησαν το παιδί μου, θα φτάσω μέχρι τον Θεό» ανέφερε ο πατέρας στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας το κοριτσάκι “χάθηκε” από ιατρική αμέλεια.

«Ξέρω ότι έχω μια φωτογραφία την ημέρα του Πάσχα, την ημέρα της Ανάστασης, με την μικρή μου που ήταν στο νοσοκομείο, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που ήταν από κάτω και να βγει κάποιος να μου πει ότι το κοριτσάκι μου ήταν τόσο βαριά άρρωστο. Όλοι μπορεί να αρρωστήσουν και να πεθάνουν από οτιδήποτε. Αλλά, όχι σε μια εβδομάδα και σε δέκα μέρες και χωρίς να μας πουν από τι. Την πρώτη ενημέρωση που πήρα από τους γιατρούς ήταν Τρίτη του Πάσχα. Μεγάλη Τρίτη μπήκαμε και Τρίτη του Πάσχα πήρα ενημέρωση. Όλο αυτό το διάστημα, όλο κάτι κοιτάζανε» σημείωσε στη συνέχεια.

«Είσαστε στα καλύτερα χέρια»

Είσαστε στα καλύτερα χέρια που θα μπορούσατε να είστε. Αυτό διαβεβαίωναν. Ενώ ζητούσα, εάν δεν μπορούν να κάνουν κάτι να μας πουν να πάμε σε νοσοκομείο… κάπου αλλού, ιδιωτικά… Μια νοσηλεύτρια μόνο μου είπε, την Παρασκευή του Πάσχα, ότι «το παιδί σου», όταν της έπεσε το οξυγόνο, ότι «το παιδί σου το βλέπω ότι πάει χειρότερα». Κανένας άλλος εκεί μέσα δεν μου είχε πει ότι πάει χειρότερα. Εάν μου έλεγαν ότι πήγαινε χειρότερα, θα πήγαινα και εγώ να το κοιτάξω.

Με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει, το τρίχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε διασωληνωμένο στις 12 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου μέσα σε περίπου δυόμιση ώρες, κατέληξε.

«Κάτι άλλο ακόμη. Μας έλεγαν «το παιδί πέρασε covid», βρήκαν αντισώματα covid, ενώ σε χαρτί που πήρα με στοιχεία στα χέρια μου, έλεγε ότι δεν πέρασε covid. Η αναισθησιολόγος που έστειλε το παιδί στην Εντατική, την Κυριακή, άρον, άρον, την Κυριακή, Πρωτομαγιά, άρον, άρον, μπήκε μέσα και τους είπε ότι το παιδί είναι Post-Covid. Με το που το είδε» ανέφερε λίγο αργότερα ο τραγικός πατέρας.

Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο νοσοκομείο

Η μικρή γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα στο νοσοκομείο. Τη Μεγάλη Τρίτη μπήκε στο «Παπαγεωργίου. Τη Μεγάλη Τετάρτη έσβησε εκεί τα τρία κεράκια της τούρτας της. Μαζί της έχουν γενέθλια και ο πατέρας της, αλλά και το ενός χρόνου αδελφάκι της. Δέκα μέρες μετά έφυγε από τη ζωή.

«Αυτήν τη στιγμή θέλω να κλάψω για το παιδί μου. Έχω ένα μικρό παιδάκι τώρα, ενός χρόνου, είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με το παιδί μου, την ίδια μέρα είχαν γενέθλια, όπως και εγώ, την ίδια μέρα και οι τρεις μας και η Κατερίνα μου «έφυγε». 20 Απριλίου. Έκανε γενέθλια μέσα στο νοσοκομείο. 20 Απριλίου. Ενώ περιμέναμε να κάνουμε γενέθλια όλοι μαζί. Στο χωριό…» κατέληξε ο πατέρας μιλώντας στο T-live.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή

Διαβάστε επίσης: