Γιώργος Αμούτζας: «Έχασα το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες λόγω της δυσλεξίας»


Γιώργος Αμούτζας: «Έχασα το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες λόγω της δυσλεξίας»


Διαφ.
Γιώργος Αμούτζας: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού Στην εκπομπή, After Dark, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αμούτζας. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε φέτος στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και ο ίδιος αποκάλυψε πως εξαιτία...Γιώργος Αμούτζας: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού

Στην εκπομπή, After Dark, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αμούτζας. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε φέτος στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και ο ίδιος αποκάλυψε πως εξαιτίας της δυσλεξίας του έχασε ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».

«Έκανα τέσσερις οντισιόν για τον δεύτερο κύκλο κι έφτασα να είμαι με το στυλό στο χέρι», είπε ο ηθοποιός

«Στη συγκεκριμένη συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τον δεύτερο κύκλο κι έφτασα να είμαι με το στυλό στο χέρι. Γυρίσαμε έναν πιλότο σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό για εμένα ήταν τεράστια δυσκολία. Το μόνο που σε δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Όταν πηγαίνω στα γυρίσματα, έχω διαβάσει τα κείμενα», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Στη συνέχεια είπε σχετικά: «Έχασα το ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο από όλους τους υποψήφιους… Δεν το λέω σαν παράπονο και δεν κατηγορώ. Ο κύριος Χαρίτος κατάφερε μέσα από τη σκηνοθεσία του στις Άγριες Μέλισσες να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο για να δει την άμεση διαθεσιμότητα ενός ηθοποιού μέσα σε πολύ πιεσμένο χρόνο».

Το who is who του Γιώργου Αμούτζα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Η καταγωγή του, από την πλευρά του πατέρα του είναι το χωριό Ίασμος στη Ροδόπη.

  • Σπούδασε υποκριτική στον Ίασμο, τον οποίο δημιούργησαν ο πατέρας του κι ο Βασίλης Διαμαντόπουλος.
  • Έχει βαπτιστεί από τον Έλληνα ηθοποιό Βασίλη Διαμαντόπουλο, μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του θεάτρου.
  • Ο πατέρας του, όπως είχε πει ο ίδιος, ήθελε να τον αποτρέψει από το να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος.
  • Ασχολείται επίσης με τη μουσική και σύντομα θα κυκλοφορήσει το δικό του τραγούδι.
  • Είναι πρωταθλητής στην ιππασία, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
  • Έχει σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο Έλενα Πιερίδου, την οποία είδαμε στο Τατουάζ.

Γιώργος Αμούτζας: «Έχασα το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες λόγω της δυσλεξίας»

Η συμμετοχή του Γιώργου Αμούτζα στον Σασμό

Οι σειρές που συμμετείχε είναι αρκετά επιτυχημένες και ξεκινάει από το 2017 και το Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια του ΑΝΤ1, το 2019 το Θα Γίνει της Πολυκατοικίας από το ΣΚΑΪ, το Κόκκινο Ποτάμι την ίδια χρονιά που προβαλλόταν από το OPEN και η μεγάλη επιτυχία του 2021, τη δραματική σειρά του του Alpha, Σασμός.

Στην τελευταία του συμμετοχή στον Σασμό, υποδύεται τον Νικηφόρο, μοναχοπαίδι του Στεφανή και της Βασιλικής. Μετά τις Πανελλαδικές πήγε με τον φίλο του Μανόλη να σπουδάσουν στη Γεωπονική Σχολή Ηρακλείου.

Η τραγική απώλεια του κολλητού του Γιώργου Αμούτζα

Σε συνέντευξη του που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αναφέρθηκε και σε μία πολύ σημαντική απώλεια που είχε, όταν έχασε τον κολλητό του φίλο.«Κατάφερα να αισθανθώ καλύτερα μόνο όταν αποδέχτηκα ότι δε θα το ξεπεράσω ποτέ. Με βοήθησε μια κουβέντα που άκουσα από έναν πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο, ότι στη ζωή δε λύνονται όλα τα προβλήματα, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις καταστάσεις και πως στο τέλος της ημέρας δε χρειάζεται και να το κάνουμε.

Μπορείς απλά να γίνεις φίλος με το πρόβλημά σου. Αυτό έκανα κι εγώ! Συμφιλιώθηκα με αυτή την ιδέα. Κράτησα όλες τις όμορφες εικόνες, όλα αυτά τα οποία ο κολλητός μου φίλος με είχε διδάξει. Ο Λουκάς παραμένει βαθιά μέσα στην ψυχή μου, στο μυαλό μου. Ακόμα και στην υποκριτική, όταν υπάρχουν δύσκολες και απλησίαστες σκηνές, πολλές φορές χρειάζεται να βγάλω αυτόν το ματωμένο απαγορευμένο φάκελο από το πίσω μέρος του μυαλού μου και να φέρω στη σκέψη μου εκείνα τα οδυνηρά συναισθήματα που βίωσα. Έτσι αντιμετωπίζω τις σκηνές απώλειας».


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...