Αυτό σημαίνει πως οι Μαχητές το έχουν δει εγωιστικά, αφού αυτές τις ημέρες εκτός των δυο αγώνων ασυλίας, δεν έχουν σταυρώσει άλλη νίκη. Πεινάνε, ενώ δεν έχουν δει φίλους ή οικογένεια εδώ και 50 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο.
Όσα θα δούμε πριν το αγώνισμα
Σοκαριστικό θα είναι το αποψινό 9/2 επεισόδιο αφού από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω υπάρχει άσχημος τραυματισμός ενός παίκτη – φαβορί! Η συγκεκριμένη παίκτρια στην προσπάθειά της να τρέξει γρήγορα στο στίβο μάχης όπου θα έρθει αντιμέτωπη με την Μυριέλλα “καταστρέφει” το γόνατό της! Ανήσυχος ακούγεται ο Λιανός την ώρα που φωνάζει τον γιατρό του Άγιου Δομίνικου!
Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού
Όσον αφορά το αγώνισμα, θα έχει και νερό αλλά και στεριά. Αυτό σημαίνει πως θα είναι αρκετά δύσκολος ο στίβος μάχης ειδικά αφού έχει κολύμπι. Πολλοί καλοί παίκτες θα μένουν αρκετά πίσω από τους αντιπάλους τους, ενώ ο στόχος θα είναι αυτός που θα αναδείξει τον νικητή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που θα κερδίσει και θα φάει είναι των Διάσημων (για ακόμη μια φορά). Οι παίκτες της Κόκκινων είναι χορτάτη αυτές τις ημέρες και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι.
Η αποχώρηση
Όσον αφορά την αποχώρηση, από χθες γνωρίζουμε ποιος παίκτης θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ήδη στο ξενοδοχείο.
Πηγή


