Survivor 5: Ο Κατσαούνης απασφάλισε για τον Σπύρο – «Το σχέδιο Μαρτίκα επέστρεψε» – Survivor


Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 έχασαν απόψε 31/1 οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να είναι αυτοί που θα βρεθούν ξανά στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.


Διαφ.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα επέστρεψε στην παραλία αρκετά απογοητευμένη, με τον Σπύρο να προσεγγίζει τον Γιώργο Κατσαούνη, θέλοντας να μάθει τι έχει συμβεί με την Μυριέλλα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη

Ωστόσο, ο αγρότης του παιχνιδιού αποστασιοποιήθηκε και του είπε πως ότι θέλει να του πει να το πει μπροστά στις κάμερες, προκειμένου να τον ακούσει όλος ο κόσμος.

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες τόνισε πως το σχέδιο Μαρτίκα επέστρεψε και πως στο τέλος θα δικαιωθούν όλα όσα είχε πει εξαρχής ο Γιώργος.

Τα «καρφιά» του Κατσαούνη για τον Σπύρο στο Survivor 5

Spoiler: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Απόψε λοιπόν, η Μπλε ομάδα θα βρεθεί για ακόμα μία φορά σε δύσκολη θέση καθώς θα χάσει και πάλι την ασυλία και έτσι θα αναγκαστεί να μπει και πάλι σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Χθες είδαμε πως την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος απόψε (31/1) θα έχει την ευκαιρία να δώσει από τη μεριά του έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε μέχρι τώρα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δε θα είναι άλλοι από τον Σάββα Κάλφα και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Επειδή ωστόσο είναι νωρίς και η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο δεν μας τα λέει και πολύ καθαρά, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι αργά το απόγευμα προκειμένου να σας πούμε με σιγουριά ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.

Διαβάστε επίσης: