Ισχυρό «καμπανάκι» της Άσης Μπήλιου στα ζώδια: Δύσκολη εβδομάδα με πίεση και σύγχυση – Ζώδια


Ισχυρό «καμπανάκι» προς τα ζώδια απηύθυνε η Άση Μπήλιου, η οποία βλέπει μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα για σχεδόν άπαντες, με αρκετή πίεση και σύγχυση.


Διαφ.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, μια εβδομάδα αναμονής παρά δράσης και αποτελέσματος ξεδιπλώνεται μπροστά μας, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον το αστρολογικό πλαίσιο, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να μην έχει τα πιο θετικά νέα.

Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και ο κυβερνήτης σας Άρης ετοιμάζεται να κονταροχτυπηθεί με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο αντιπαραθέσεων που αν δεν μείνετε πιστοί στις απόψεις σας μπορεί να αρχίσετε να αμφισβητείτε και τον ίδιο σας τον εαυτό. Γενικότερα η τάση θα είναι να μην έχετε ιδιαίτερη συγκέντρωση και η κρίση σας να επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, όπως καταλαβαίνετε, καλό είναι να μην παίρνετε ουσιώδεις αποφάσεις και φυσικά να μην βιάζεστε να απορρίψετε ή να δεχτείτε κάτι. Ακόμη και τα ενεργειακά σας επίπεδα μπορεί να είναι αρκετά χαμηλά και να μην έχετε την παροιμιώδη σας όρεξη για δράση. Την Πέμπτη ο Ερμής μπαίνει σε στάση στον Υδροχόο για να γυρίσει ανάδρομος μέσα στον τομέα που αφορά τους στόχους, τους φίλους, τους συνεργάτες, αλλά και την τεχνολογία μέχρι τις 25/1. Προστατέψτε τα δεδομένα σας, τα αρχεία, τους κωδικούς σας, αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια αν δεν έχετε δει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τους και ελέγξτε καλά τα ραντεβού, τις προθεσμίες και την αλληλογραφία σας. Από την άλλη, με ανάδρομο Ερμή μπορεί να εμφανιστούν φίλοι και συνεργάτες από το παρελθόν ή μπορεί να υπάρχουν πιο εύκολα παρεξηγήσεις και δυσκολίες στις σχέσεις. Μετά τις 26/1 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον τομέα της καριέρας και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις σχέσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους και με όσους λογοδοτείτε για τη δουλειά σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Κυριακή σας προετοιμάζει για τη σούπερ δυνατή Πανσέληνο της επόμενης εβδομάδας, που μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση στην καριέρα και να πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά σε ένα πιο «ομιχλώδες» τοπίο και δεν αναφέρομαι φυσικά στα καιρικά φαινόμενα. Το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα μπορεί να σκιάσει την κρίση σας, να σας μπερδέψει και να μη «διαβάσετε» σωστά μια κατάσταση. Μπορεί τα σημάδια που σας δείχνει ένα άτομο, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, να ερμηνευθούν από σας με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιθυμίες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ουδέτερη στάση και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα κάτω από αυτές τις περίεργες συνθήκες. Ακόμη, φανείτε αρκετά μετριοπαθείς και σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, σε θέματα επενδύσεων, σε οικονομικές συνεργασίες. Δεν είναι οι κατάλληλες όψεις για να ρισκάρετε χρήματα. Προσέξτε περισσότερο τις συναλλαγές, τους λογαριασμούς κι αν κάτι δεν σας «κάθεται» καλά, ελέγξτε το διπλά και τριπλά. Στην πορεία της εβδομάδας ο Ερμής, ρυθμιστής της επικοινωνίας και της καθημερινότητας μας, γίνεται στάσιμος για να ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 25/1. Στη συνέχεια θα περάσει οπισθοχωρώντας στον Αιγόκερω μετά τις 26/1 και μέχρι τις 3/2 που θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του. Τα θέματα των επαγγελματικών, της πορείας της καριέρας σας, αλλά και των σχέσεων με ανωτέρους και προϊσταμένους θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα πρέπει να περιμένετε είτε καθυστερήσεις και αναβολές είτε ακόμη και μια αναθεώρηση αποφάσεων που είχαν ληφθεί νωρίτερα. Θα πρέπει φυσικά να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο, τα μέσα τεχνολογίας, αλλά και την επαγγελματική σας εικόνα. Από την άλλη, ανάδρομος ο Ερμής στον τομέα της καριέρας θα σας επιτρέψει να κλείσετε εκκρεμότητες που έχετε επαγγελματικά από το 2021. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή προετοιμάζει το έδαφος για την Πανσέληνο της άλλης εβδομάδας και σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα στο μέλλον σε σχέση με τα σχέδια σας. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Μολονότι ως χαρακτήρες αγαπάτε την ομαδική δουλειά και σας αρέσει να μοιράζεστε με τους άλλους τις ευθύνες, το τετράγωνο του Άρη από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με τον Ποσειδώνα στις 11/1 στον τομέα της καριέρας μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις και μια έντονη δόση ανταγωνισμού, πιθανώς και από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε. Πριν όμως σας πιάσει η παρόρμηση κι αρχίσετε να αντιδράτε χωρίς να έχετε σκεφτεί καλά μια κατάσταση, πάρτε τον χρόνο σας και προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και να δείτε τι ακριβώς σας φταίει ή σας προβληματίζει. Πώς θα μπορούσατε να συνεργαστείτε ή να σχετιστείτε πιο ουσιαστικά με την άλλη πλευρά χωρίς να νιώθετε «ριγμένοι», αλλά χωρίς να είστε μονίμως αγχωμένοι κι επικριτικοί. Περίεργες μέρες και για την προσωπική σας ζωή αυτές και σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για επενδύσεις σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Κάνετε την έρευνά σας, δείτε σε βάθος τις προσωπικές σας ανάγκες και αφήστε τον χρόνο να περάσει, ώστε να έχετε πιο πλήρη εικόνα μιας κατάστασης πριν δεσμευτείτε. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε στάση, για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου αρχικά μέχρι τις 25/1 και μετά στον Αιγόκερω μέχρι τη λήξη της ανάδρομης πορείας του. Αρχικά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία, τι λέτε, τι δημοσιεύετε, τι κοινοποιείτε, τι υπογράφετε. Όλα θα πρέπει να ελέγχονται σχολαστικά, ειδικά αν υπάρχει περίπτωση να σας εκθέσουν. Εννοείται προσέχετε κι οτιδήποτε αφορά τα δεδομένα, τους κωδικούς, τα αρχεία σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο και τις μετακινήσεις. Αναβολές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, είναι μέσα στα πιθανά σενάρια της επόμενης περιόδου. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω που προετοιμάζει το έδαφος για την Πανσέληνο που έρχεται στις 17-18/1 και αφορά τόσο στα οικονομικά όσο και στις βαθιές συναισθηματικές σας επενδύσεις.

Καρκίνος

Οι γιορτές και η χαλαρότητα είναι πίσω μας, αλλά εσείς ακόμη δεν φαίνεται να έχετε προσαρμοστεί στην καθημερινότητα και ονειρεύεστε ίσως ταξίδια και ωραίες στιγμές με τον σύντροφο και τους φίλους σας. Όμως στις 11/1 το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σάς επαναφέρει στην πραγματικότητα και σας γειώνει σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο και όλα αυτά με μια δόση σύγχυσης, καθώς ο Ποσειδώνας δεν είναι και ο πιο ξεκάθαρος πλανήτης όταν μας επηρεάζει. Μπορεί λοιπόν να έχετε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με μια δουλειά ή με μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει. Από την άλλη, μπορεί να είναι δικά σας θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση τα οποία επείγει να τα φροντίσετε. Καιρός για αποτοξίνωση και μεγαλύτερη φροντίδα στον εαυτό σας αν το παρακάνατε την περίοδο των εορτών και ήσασταν απείθαρχοι. Στα θέματα της δουλειάς είναι προτιμότερο να αφήσετε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα και να ασχοληθείτε μόνο με τις τρέχουσες εκκρεμότητες και πώς θα μπορέσετε να τις κλείσετε. Γενικά και η κρίση σας θα είναι πιο θολή αυτές τις μέρες, άρα δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε ή να πιέσετε. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας πάντα έχει να κάνει με δημιουργικότητα και φαντασία, οπότε εκμεταλλευτείτε το για να δώσετε μια πιο ενδιαφέρουσα εικόνα σε αυτά που κάνετε. Από την Πέμπτη, που ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος για πρώτη φορά μέσα στο 2022, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ευτράπελα στην επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί να ακούτε υποσχέσεις που θα μείνουν ανεκπλήρωτες ή μπορεί εύκολα να συμβαίνουν παρεξηγήσεις στην καθημερινότητα σας. Μέχρι τις 25/1 ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και σε θέματα οικονομικών. Προσέξτε κυρίως τις οικονομικές ηλεκτρονικές συναλλαγές σας. Μετά τις 26/1 θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα σας προβληματίσουν κυρίως οι σχέσεις. Οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές είναι και το πεδίο που θα επηρεάσει η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή, καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε άκρη πώς μπορείτε να τις ενισχύσετε.

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

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μια σύγχυση, καθώς ο κυβερνήτης σας Ήλιος δημιουργεί εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και ο Άρης τετράγωνο με τον πλανήτη της αστάθειας, των εξιδανικεύσεων και του άγχους. Οι επιθυμίες σας με αυτές τις όψεις μπορεί να εκμηδενίσουν τη λογική σας και αυτό πρέπει να το προσέξετε ειδικά στον ερωτικό τομέα με άτομα τα οποία πιθανώς σας ενθουσιάζουν, αλλά δεν τα γνωρίζετε καλά και μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα στην εξέλιξη της σχέσης. Φανείτε ιδιαίτερα επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που βάζετε στον κύκλο σας και τους βαπτίζετε φίλους. Το ίδιο και με τους ενθουσιασμούς σας σε καταστάσεις που αφορούν είτε θέματα καρδιάς είτε ακόμη και τα οικονομικά σας. Γενικά οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας λειτουργούν κάπως σαν roller coaster για τη διάθεση σας που απέχει πολύ από το να είναι σταθερή. Κάτω από αυτή την επιρροή εννοείται ότι δεν πρέπει να λαμβάνετε σοβαρές αποφάσεις. Αν είστε γονείς μπορεί να έχετε αυξημένη ανησυχία για θέματα που αφορούν στα παιδιά σας, καθώς ανοίγουν και πάλι τα σχολεία και μπορεί να προβληματίζεστε. Την Πέμπτη ο Ερμής γίνεται στάσιμος, για να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 15/1 αρχικά στον Υδροχόο μέχρι τις 25/1 και ακολούθως στον Αιγόκερω μέχρι τις 3/2. Από δω και κάτω θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, να φροντίζετε τις δοσοληψίες σας ειδικά σε ηλεκτρονική μορφή, να ισχυροποιήσετε τους κωδικούς σας και να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην καθημερινότητα σας. Μέχρι τις 25/1 μπορεί να έχετε απρόοπτες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες ή και πρώην συντρόφους. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/1 δίνει έμφαση στα θέματα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης και σας καλεί να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να αποκτήσετε καλύτερες συνήθειες υγείας με σωστή διατροφή, άσκηση, επαρκή ύπνο, κλπ. Ακόμη, μπορεί να φέρει θέματα επαγγελματικών σε πρώτο πλάνο για να τα επιλύσετε.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με ομιχλώδεις συνθήκες, καθώς ενεργοποιείται ο Ποσειδώνας απέναντι σας στους Ιχθύς από τον Ήλιο και τον Άρη, δημιουργώντας ένα τοπίο σύγχυσης στην καθημερινότητα σας σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας τις προσωπικές (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές), αλλά και τις επαγγελματικές. Δεν είναι απίθανο ένα άτομο από το περιβάλλον σας να στρέφεται σε σας για να το βοηθήσετε σε δικά του θέματα. Όμως εδώ είναι που πρέπει να προσέξετε αγαπητοί μου Παρθένοι. Θα πρέπει να εξακριβώσετε πρώτα το μέγεθος του προβλήματος και κατόπιν να τρέξετε για να συνδράμετε με τον όποιο τρόπο. Μπορεί απλώς το άτομο αυτό να θέλει να σας φορέσει το πρόβλημα του ή να σας παραπλανήσει με κάποιο τρόπο. Πριν ελέγξετε ενδελεχώς μια κατάσταση μην τρέξετε να κάνετε τον καλό Σαμαρείτη. Γενικότερα σε ένα τόσο συγχυσμένο πλαίσιο που θα επικρατεί μέσα στην εβδομάδα αυτή, καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Λίγη ευελιξία, αλλά και διστακτικότητα, μπορεί να σας βοηθήσουν περισσότερο από την παρόρμηση. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Ερμής θα γίνει στάσιμος, για να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στις 15/1 μέσα στον τομέα της καθημερινότητας αρχικά και μετά τις 26/1 στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών. Μέχρι τις 25/1 μπορεί να υπάρχουν προβλήματα σε συνεννοήσεις στη δουλειά, στις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, καθυστερήσεις ή αναβολές που μπορεί να σας εκνευρίζουν περισσότερο. Σε αυτό το διάστημα προσέξτε τα δεδομένα σας, τα επαγγελματικά σας μυστικά, τα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας και μην ξεχνάτε να ενισχύσετε κωδικούς που χρησιμοποιείτε στις συναλλαγές ή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την Κυριακή η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα σας, αλλά αποφύγετε τοξικές σχέσεις και κάντε μόνο ό,τι σας δίνει χαρά και σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί.

Άση Μπήλιου ζώδια εβδομάδας πίεση

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά με τη Σελήνη στον Κριό τη Δευτέρα, αλλά στην πορεία δημιουργείται ένα πλαίσιο σύγχυσης με τις όψεις του Ήλιου και του Άρη προς τον Ποσειδώνα. Έτσι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, ατολμία ή σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να έχετε θετικότερα αποτελέσματα στη δουλειά. Κάτω από αυτή την επιρροή καλύτερα να μη βιαστείτε να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και οι συνεργάτες σας, αλλά επειδή και η κρίση σας θα είναι ευεπηρέαστη, καλύτερα να μην προχωρήσετε σε κάποια παρορμητική δράση. Από την άλλη, μπορεί να σας απασχολούν θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση ή μπορεί λόγων των συνθηκών να αντιμετωπίζετε ελλείψεις στον χώρο της δουλειάς ή απουσίες συνεργατών που πρέπει να βρείτε τρόπο να αναπληρώσετε. Την Πέμπτη ο Ερμής μπαίνει σε στάση, για να γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 15/1 στον Υδροχόο αρχικά μέχρι τις 25/1 και κατόπιν στον Αιγόκερω από τις 26/1 μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του στις 3/2. Αρχικά μπορεί να μπαίνετε σε διαδικασία αναθεωρήσεων τόσο σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή όσο και σε θέματα που αφορούν τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Αν είστε γονείς μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τα παιδιά σας καθώς επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψουν συναντήσεις με άτομα που έπαιξαν ρόλο παλιότερα στη ζωή σας, πρώην εραστές ή και φίλοι. Είναι μια συχνή κατάσταση όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία τώρα μη δένετε τίποτε και πριν πέσετε με τα μούτρα προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα για το άτομο που σας τράβηξε την προσοχή. Την Κυριακή 16/1 έχουμε τη συνάντηση Ήλιου-Πλούτωνα που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις είτε σε οικογενειακό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να είστε αρκετά αγχωμένοι ήδη, καθώς αρχίζει και η επιρροή της απαιτητικής Πανσελήνου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ψυχραιμία κι ευελιξία θα βοηθήσουν περισσότερο.

Σκορπιός

Μια απαιτητική εβδομάδα ξεκινά αγαπητοί μου Σκορπιοί και μολονότι είστε από τη φύση σας αρκετά καχύποπτοι και διστακτικοί, καλά θα κάνετε να ενισχύσετε αυτό το χαρακτηριστικό σας, καθώς Άρης και Ποσειδώνας συναντώνται σε μια όψη τετραγώνου την Τρίτη 11/1 και μπορεί να την πατήσετε. Ο Ποσειδώνας είναι πάντα αρκετά περίεργος στην επιρροή του, καθώς δημιουργεί ένα πλαίσιο σύγχυσης και τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις των ανθρώπων δεν είναι ξεκάθαρα. Είτε αυτό αναφέρεται στην ερωτική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά δεν έχει σημασία. Εσείς αποφύγετε σε αυτή τη φάση να πέσετε με τα μούτρα και να επενδύσετε σε ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Αφήστε τον χρόνο να δείξει κατά πόσο πρέπει να τους εμπιστευθείτε. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα σε οικονομικές συναλλαγές αυτές τις μέρες. Αν είστε γονείς μπορεί να νιώθετε αυξημένο άγχος για τα παιδιά σας, καθώς επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις εν μέσω πανδημίας. Την Πέμπτη ο Ερμής, ο πλανήτης ρυθμιστής της επικοινωνίας, των συναλλαγών, αλλά και της καθημερινότητας μας, γίνεται στάσιμος στον Υδροχόο, για να γυρίσει στην πρώτη του φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 15/1 στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανησυχίας ή και έντασης με τους ανθρώπους που συμβιώνετε. Μπορεί ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος να είναι πιο ευερέθιστος αυτές τις μέρες και να δημιουργούνται εντάσεις για ασήμαντη αφορμή. Στην πορεία, μετά τις 26/1 και μέχρι τη λήξη της ανάδρομης πορείας του στις 3/2, ο Ερμής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, στα ραντεβού και στις προθεσμίες. Την Κυριακή 16/1 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε επίπεδο επικοινωνίας με ένα άτομο που θέλει να κυριαρχεί ή προσπαθεί να σας επιβληθεί. Ίσως είναι τα προεόρτια της Πανσελήνου που έρχεται στις 18/1.

Τοξότης

Με τον Άρη στο ζώδιο σας εδώ και αρκετές εβδομάδες ήδη και μέχρι τις 24/1 η διάθεσή σας περνά από διάφορα σκαμπανεβάσματα, πότε είστε αισιόδοξοι και τίποτε δεν μπορεί να σκιάσει τη χαρά σας και πότε πέφτετε ψυχολογικά και περνάτε πιο δύσκολα. Την Τρίτη ο Άρης έρχεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μέσα στον τομέα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας, αλλά και της ψυχολογίας σας. Πιθανώς να υπάρχει μια κατάσταση στο σπίτι η οποία απαιτεί τη φροντίδα σας ή ένα πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον να αποτείνεται σε σας για να το βοηθήσετε. Από την άλλη, μπορεί να είστε πιο αγχωμένοι για θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και να βρίσκεστε σε σύγχυση σχετικά με το τι αποφάσεις πρέπει να πάρετε. Βέβαια στη συγκεκριμένη φάση καλό είναι να μην βιαστείτε να πάρετε οποιαδήποτε δεσμευτική απόφαση, αν δεν είστε εκατό τοις εκατό βέβαιοι ότι είναι η σωστή ενέργεια. Σύγχυση μπορεί να επικρατεί και στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα. Ένας άλλος παράγοντας που δημιουργεί όλη αυτή την αναστάτωση είναι η στάση του Ερμή την Πέμπτη στον Υδροχόο και η ακόλουθη ανάδρομη φαινομενικά πορεία του από τις 15/1 σε αυτό το ζώδιο. Μέχρι τις 25/1 θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, σε αυτά που γράφετε, δημοσιεύετε, αναπαράγετε, μεταφέρετε. Δεν είναι απίθανο να έρθετε σε επαφή με άτομα από το παρελθόν, φίλους, γνωστούς ή και πρώην ή θέματα που έμειναν σε εκκρεμότητα από παλιά να σας ξαναπασχολήσουν προκειμένου να τα επιλύσετε. Προσοχή και στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο, αλλά και στο διαδίκτυο. Μετά τις 26/1 και μέχρι τις 3/2 μπορεί να χρειαστεί να δείτε θέματα οικονομικών. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή 16/1 σας ωθεί να στοχεύσετε σε πιο ρεαλιστικούς οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον Τοξότη στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου φαίνεται ότι η δράση, τόσο το προηγούμενο διάστημα όσο και τώρα, είναι πιο παρασκηνιακή και μυστική και οι πιο σημαντικές σας συζητήσεις είναι με τον ίδιο σας τον εαυτό αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Στις 11/1 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα αίσθημα σύγχυσης στην καθημερινότητα σας και στην επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί η κρίση σας αυτές τις μέρες να είναι θολή, να μην είστε σίγουροι για τη δράση που πρέπει να αναλάβετε και την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να βαδίσετε σε διάφορα θέματα. Μολονότι είστε αρκετά προσγειωμένοι και ρεαλιστές από τη φύση σας, αυτές οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ότι σας έχει εγκαταλείψει η αντικειμενικότητα σας, αλλά και η λογική. Ή μπορεί να σας βλέπουν έτσι οι άλλοι γύρω σας. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην προχωρήσετε σε πολύ σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες. Από την άλλη, προσέξτε και τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και φιλοδοξίες. Ένας ακόμη λόγος για τη σύγχυση είναι και η στάση του Ερμή την Πέμπτη, που ετοιμάζεται να γυρίζει ανάδρομος στις 15/1 μέσα στον τομέα των αξιών, των οικονομικών και της ασφάλειας σας. Μέχρι τις 25/1 ας είστε πιο προσεκτικοί στα έξοδα και τα έσοδα. Παρόλα αυτά, αν σας οφείλονται χρήματα από παλιά πιθανώς να τα πάρετε πίσω αν τα απαιτήσετε αυτό το διάστημα. Περιμένετε πάντως και αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές αυτή την περίοδο. Μετά τις 26/1 ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τη λήξη της πορείας του στις 3/2. Αν και δεν προσφέρεται για ενάρξεις αυτό το διάστημα, είναι εξαιρετικό για να αναθεωρήσετε ή να κάνετε διορθώσεις σε αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στις 16/1 μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση σε δυο τομείς: τον οικονομικό, αλλά και τον τομέα των σχέσεων με φίλους και συνεργάτες. Ο Άρης από τον Τοξότη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δημιουργώντας ένα τοπίο σύγχυσης σε ό,τι αφορά όμως και τους στόχους σας. Σε αυτή την περίπτωση η καλύτερη πρακτική είναι η υπομονή, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να σιγουρευτείτε ότι κυνηγάτε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε κι όχι μια χίμαιρα. Ακόμη, προσοχή σε άτομα που απευθύνονται σε σας για να τα βοηθήσετε. Ελέγξτε πρώτα ότι όντως χρειάζονται βοήθεια και δεν σας παραπλανούν. Αν φυσικά το διαπιστώσετε, επειδή από τη φύση σας είστε δοτικοί και ενδιαφέρεστε για τον συνάνθρωπό σας, κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να τους παράσχετε βοήθεια ή απλώς ένα συμπαθητικό «αυτί» που θα ακούσει τον πόνο τους ή τα παράπονα τους. Αποφύγετε οικονομικές αποφάσεις και δεσμεύσεις, ειδικά όταν αυτό που σας υπόσχονται είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι αν βρεθείτε αντιμέτωποι με φουσκωμένους λογαριασμούς ελέγξτε την ορθότητα τους. Ένας άλλος παράγοντας σύγχυσης είναι η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας που ξεκινά από αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη μπαίνει σε στάση κι από τις 15/1 γυρίζει ανάδρομος. Θα παραμείνει μέχρι τις 25/1 στο ζώδιο σας και από τις 26/1 οπισθοχωρεί στον Αιγόκερω. Αναβολές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, είναι συνήθως στο μενού του ανάδρομου Ερμή, όπως κι επαφές με άτομα από το παρελθόν. Και μολονότι δεν θεωρείται μια καλή στιγμή για να κάνετε μια έναρξη, η επιρροή του προσφέρεται για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα ή να βελτιώσετε ό,τι ήδη έχετε ξεκινήσει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/1 σας κινητοποιεί σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και σας ωθεί να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση που ίσως να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο σε θέματα επαγγελματικών.

Ιχθείς

Με μια αίσθηση σύγχυσης έρχεται η καινούρια εβδομάδα του Ιανουαρίου, καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα μπορεί να σας βρίσκει σε μια κατάσταση που η κρίση σας επηρεάζεται και δεν μπορεί να είναι αντικειμενική. Ή μπορεί στον χώρο εργασίας σας να επικρατούν κάπως «ομιχλώδεις» συνθήκες και η δουλειά δεν προχωρά όπως θέλετε. Το άγχος στην αρχή της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα έντονο, ενώ μπορεί να προκύπτουν και απρόοπτα στα οποία πρέπει να ανταποκριθείτε. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών και της καριέρας σας, επηρεασμένοι από τις συνθήκες αυτών των ημερών για να μην παραπλανηθείτε. Από την άλλη, μπορεί να σας γίνει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο και να ενθουσιαστείτε αυτές τις μέρες, αλλά καλά θα κάνετε να μην δεσμευτείτε με κάτι το οποίο δεν είναι πολύ ξεκάθαρο. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για να σχηματίσετε μια ξεκάθαρη εικόνα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Ένας άλλος παράγοντας σύγχυσης έρχεται να προστεθεί αυτή την εβδομάδα. Αναφέρομαι φυσικά στην εκκίνηση της πρώτης ανάδρομης πορείας του Ερμή για το 2022. Στις 13/1 ο Ερμής θα μπει σε στάση και στις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Σε αυτό το ζώδιο θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 25/1 και μετά θα οπισθοχωρήσει στον Αιγόκερω. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από δω και κάτω με την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις συναλλαγές σας κυρίως σε ηλεκτρονική μορφή και το μεταφορικό σας μέσο. Από την άλλη, επειδή θα βρίσκεται σε ένα τομέα ιδιαίτερα ψυχολογικό, πρέπει να προσέξετε το άγχος και την αγωνία που έχετε είτε σε θέματα δουλειάς είτε σε θέματα υγείας να μην ξεπερνά τα όρια. Επειδή είστε από τη φύση σας διαισθητικοί μπορεί πιο εύκολα να μπερδέψετε τον φόβο σας για διαίσθηση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/1 μπορεί να φέρει κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή ή μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό για έναν φίλο ή συνεργάτη.

Πηγή: Asibiliou.gr

Διαβάστε επίσης: