Έπιπλα από μπαμπού: Κάντε τα να γυαλίζουν με αυτό το σπιτικό υλικό – Σπίτι


Είναι ωραίο να ψάχνουμε εύκολους και σπιτικούς τρόπους για να περιποιούμαστε το σπίτι μας.


Διαφ.

Πολλά υλικά όπως το ξύδι, που βρίσκονται στη κουζίνα, έχουν θαυματουργές ιδιότητες, ώστε να είναι κατάλληλα και για οικιακές χρήσεις. Παράλληλα, δείτε πως θα καθαρίσετε το πάτωμα με ξύδι και άλλα 2 υλικά.

Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους! Ποιος αποχωρεί όμως;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους! Ποιος αποχωρεί όμως;

Πολλοί από εμάς έχουμε έπιπλα από μπαμπού στο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μπορούμε να κάνουμε αυτα τα έπιπλα να γυαλίζουν λουστράρωντας τα με ξύδι.

Αρκεί να πάρουμε ένα σφουγγάρι, να το αλείψουμε με ένα μείγμα που αποτελείται από μισό ξίδι και μισό νερό και στη συνέχεια αφήνουμε τις καρέκλες στον ήλιο για να στεγνώσουν.

Γέμισε τον πάτο μιας κατσαρόλας με ξύδι και ξεκίνησε να την τρίβει με αλουμινόχαρτο - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι αναμφίβολα, η μισή αρχοντιά της νοικοκυράς του. Οι περισσότερες νοικοκυρές δυσκολεύονται στην καθαριότητα της κουζίνας. Ωστόσο, ούτε άγχος χρειάζεται, ούτε και κόπο. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, οι νοικοκυρές, είναι να βρουν τους σωστούς τρόπους για να καθαρίσουν εύκολα, γρήγορα και ακούραστα την κουζίνα τους με φυσικά υλικά, όπως το ξύδι.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές σωτήριο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν "ποτίσετε" τα μαξιλάρια σας με ξύδι. Το ξύδι είναι λοιπόν το υλικό που θα μας σώσει και από τα καμμένα λίπη με τη βοήθεια λίγου αλουμινόχαρτου.

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

Για να αφαιρέσετε λεκέδες σκληρού νερού και καμμένων λιπών από κατσαρόλες και τηγάνια, ρίξτε λίγο μηλόξυδο και τρίψτε το εσωτερικό με ένα κομμάτι τσαλακωμένου αλουμινόχαρτου. Αφού τρίψετε για μερικά δευτερόλεπτα, θα παρατηρήσετε ένα μαύρο χρώμα, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω της χημικής αντίδρασης. Πλύντε με νερό και υγρό πιάτων και τελειώσατε.

Γέμισε τον πάτο μιας κατσαρόλας με ξύδι και ξεκίνησε να την τρίβει με αλουμινόχαρτο - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει


Πηγή

Διαβάστε επίσης: