Elif: Η Μελέκ συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά με τη Ματσιντέ – MEDIA & TV


Elif: Η Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ είναι καλεσμένες στην έπαυλη. Μετά το πρωινό η Χουμεϊρά περνάει χρόνο με την Ελίφ και της συστήνει τον Λεβέντ. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει μόνιμα στην έπαυλη αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να δεχθεί την πρότασή της γιατί δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ασλί.


Διαφ.

Παράλληλα, δείτε εδώ το σχέδιο του Εμιρχάν.

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Η Ματσιντέ προτείνει να έρθει να μείνει μαζί τους και η Ασλί αλλά η Μελέκ σκέφτεται πως η Ασλί ίσως δεν θα ένιωθε άνετα με αυτό, από τη στιγμή που εργάζεται και στην εταιρία της οικογένειας.

elif ματσιντέ

Η Ματσιντέ της δίνει χρόνο να σκεφθεί. Η Μελέκ ρωτάει τη Ματσιντέ για τον Ταρίκ αλλά η Ματσιντέ δεν καταλαβαίνει τι την ρωτάει γιατί δεν θυμάται. Η Μελέκ συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά με τη Ματσιντέ.

Η Παρλά υποψιάζεται την Ασλί και τον Κερέμ και μένει μαζί τους ενώ εργάζονται. Στη συνέχεια φεύγει και πηγαίνει στην Κιγιμέτ και της λέει πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Κερέμ και την Ασλί. Η Κιγιμέτ την προειδοποιεί να είναι προσεχτική.

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

Τραγική εξέλιξη στην Elif!

Η Κιγιμέτ λέει στον Μαχίρ πως η Ματσιντέ αναζητά μια γυναίκα, που είναι πολύ σημαντική για εκείνη.

Αποφασίζουν να την αναζητήσουν και εκείνοι. Η Μελέκ, η Ελίφ και η Ασλί αποφασίζουν να περάσουν τη βραδιά τους στην έπαυλη. Ο Κερέμ, η Ασλί και η Ελίφ παίζουν ένα παιχνίδι με λέξεις και οι δύο νέοι επιλέγουν λέξεις, που έχουν σημασία και για τους δύο τους και τους αφορούν.

Ο Τουφάν πηγαίνει τον Εμιρχάν κάπου χωρίς να ενημερώσει τη Ζουλιντέ, η οποία ανησυχεί για το που είναι ο γιος της. Ο Τουφάν της τηλεφωνεί και της λέει πως αν δεν κάνει ό,τι εκείνος θέλει, θα σκοτώσει τον Εμιρχάν.

Η Ζουλιντέ βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ να αποχαιρετήσει τον Εμιρχάν. Η Ζουλιντέ του λέει πως ο Εμιρχάν δεν είναι σπίτι και πως ο Τουφάν δεν είναι άντρας της και λιποθυμάει στην αγκαλιά του Σαφάκ…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: