Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη – Η περιπέτεια με την υγεία της – Gossip


Η Μαρίνα Πατούλη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής γνωστοποίησε την περιπέτεια της υγείας της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.


Διαφ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι της, αποκαλύπτοντας ότι η μετάλλαξη Όμικρον της έκανε «ποδαρικό» για το νέο έτος. Ωστόσο η ίδια δεν έχει χάσει καθόλου την καλή της διάθεση!

Έγκυος η Λένα Ζευγαρά; Ο πατέρας είναι Ρώσος μεγιστάνας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έγκυος η Λένα Ζευγαρά; Ο πατέρας είναι Ρώσος μεγιστάνας

«Ποδαρικό για το 2022 η μετάλλαξη #ομικρον #Covid!Τι άλλο πια;;;;#Keepsmiling», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποδαρικό για το 2022 η μετάλλαξη #ομικρον #Covid!Τι άλλο πια;;;;#Keepsmiling

Posted by Marina Patoulis on Tuesday, January 4, 2022

Τα «πήρε» στο κρανίο η Μαρίνα Πατούλη με τον πρώην σύζυγό της: «Κλείσε την κάμερα»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» έδωσε η Μαρίνα Πατούλη. Όταν ενημερώθηκε για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης, έμεινε άφωνη, έβαλε τα γέλια και μάλιστα ζήτησε να κλείσει η κάμερα. Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη δεν έχει ποτέ της κρύψει τις κοινωνικές ευαισθησίες, που τη διακατέχουν, κάτι που φυσικά επιβεβαιώθηκε και στις άγιες αυτές μέρες.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ.

«Αλήθεια; Μάλιστα», απάντησε η Μαρίνα Πατούλη κι έβαλε τα γέλια, ενώ στη συνέχεια είπε: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα», είπε επίσης η Μαρίνα Πατούλη.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: