«Δημαρχέσο κάτσε λίγο να σε…» – Το ποίημα καταπέλτης του Σταμάτη Κραουνάκη για Μπακογιάννη – Ρουβά και το «μπλόκο» του Facebook – Gossip


Το Facebook «έριξε» τον λογαριασμό του Σταμάτη Κραουνάκη μετά από ανάρτηση που έκανε με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Σάκη Ρουβά.


Διαφ.

Η είδηση έγινε γνωστή από το προφίλ της Έλενας Ακρίτα στα social media. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία αποφάσισε να μπλοκάρει τον λογαριασμό του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

O αξεπέραστος καημός της Ρούλας Κορομηλά: Η δραματική εμπειρία που την «στοιχειώνει»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

O αξεπέραστος καημός της Ρούλας Κορομηλά: Η δραματική εμπειρία που την «στοιχειώνει»

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε αναρτήσει ένα ποίημα με… γαλλικά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το κόστος της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης του Δήμου Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές στα social media, αφού ο λογαριασμός του καλλιτέχνη είναι ιδιαίτερα ενεργός, με πολλούς ακόλουθους.

Η ανάρτηησ του Σταμάτη Κραουνάκη για Μπακογιάννη και Ρουβά

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε 211.000 ευρώ για συναυλία του Σάκη Ρουβά διάρκειας 17 λεπτών, η οποία θα γίνει χωρίς κόσμο στο πάρκινγκ του Λυκαβηττού. Και σαν να μην έφτανε αυτό έγινε πριν λίγες ώρες γνωστό ότι έδωσε άλλα 100.000 ευρώ για βεγγαλικά!

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

Σάλος με τη δήλωση Κραουνάκη για τον Μητσοτάκη: «Την κατάρα μου...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 και σχολίασε το πρόστιμο των 100 ευρώ που επέβαλε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου».

Παράλήλα, αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo. «Ήταν ώρα να εκραγεί αυτό, κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες αυτές έτυχε να ήταν φίλοι μου, όπως ο Γιώργος Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους ανθρώπους από αυτούς και είχαμε συνεργαστεί κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό με τον Κιμούλη μιλήσαμε, αλλά μετά τον έχασα» δήλωσε ο ίδιος.

Τέλος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και για την πρόσφατη απώλεια που είχε ο σκηνοθέτης. «Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: