Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη αυτή τη φορά στον Τύρναβο, όταν άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος αργά το βράδυ της Κυριακής (18/05).
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το paidis.com τον νεκρό άνδρα εντόπισε ένα άτομο που είχε παλαιότερα κάποια αντικείμενα στη συγκεκριμένη αποθήκη και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι η σορός του απαγχονισμένου άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη, αφού βρισκόταν στο σημείο για τουλάχιστον 6 ημέρες.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό, αλλά, λόγω της σήψης, τα όποια συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή.
Το πως έγινε το τραγικό περιστατικό, τα αίτια του θανάτου και την καταγωγή του νεκρού αναμένεται να «εξηγήσει» η ιατροδικαστική εξέταση.
Διαβάστε επίσης:
Νεκρός 25χρονος που έπεσε από τον 24ο όροφο στον Πύργο «Απόλλων» στους Αμπελόκηπους
Γιώργος Τσαλίκης για Αχιλλέα Μπέο: Θα μπορούσα τον συγκεκριμένο να τον κάνω ρεζίλι σε τρία λεπτά
Άδωνις: Τα έβαλε με τις… αριστερές επιτροπές επειδή δεν κέρδισε το Ισραήλ τη Eurovision