Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη: Εντοπίστηκαν ύποπτα εκρηκτικά στρατιωτικού τύπου

7 hours ago

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική μετά από τον εντοπισμό εκρηκτικών στρατιωτικού τύπου C4 στην  Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Τα εκρηκτικά ήταν θαμμένα και ο πολίτης που τα εντόπισε κάλεσε τις Αρχές που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα εκρηκτικά ήταν  οξειδωμένα και φαίνεται ότι ήταν καιρό θαμμένα, Παράλληλα βρέθηκαν και σφαίρες όπως και όπλο στην ίδια κατάσταση.

Σημειώνεται πως στρατιωτική ύλη τύπου C4, είχαν χρησιμοποιήσει τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, «Ενοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» στη βόμβα που είχαν τοποθετήσει στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ, τον Δεκέμβριο του 2023 και είχε εξουδετερωθεί από πυροτεχνουργό της Αστυνομίας.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στις έρευνες συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνησε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Περπατάω με Πι»

Γυναικοκτονία – Αμφιλοχία: Πως έγινε το φονικό με θύμα την 51χρονη – Προηγήθηκε διαπληκτισμός

ΕΣΡ: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο MEGA για την εκπομπή του Κώστα Τσούρου «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Θάνατος με άρωμα μαστίχας

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο