Συγκλονιστικό μήνυμα Μπονίνι! “Ευχαριστώ ΑΕΚ, το ταξίδι τελείωσε” (ΦΩΤΟ)
Διαφ.
Το δικό του συγκινητικό μήνυμα για την τριετή παρουσία του στην ΑΕΚ έστειλε ο Γκουίντο Μπονίνι, ο οποίος ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ματίας Αλμέιδα και ο Αργεντινός αποχαιρέτησε την Ένωση μέσω μίας όμορφης ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Ας ζήσουμε στεφανωμένοι με δόξα!
Το ταξίδι τελείωσε! Σε ευχαριστώ πολύ ΑΕΚ για αυτή την όμορφη περιπέτεια γεμάτη απίστευτες και μαγικές στιγμές όπως το νταμπλ μετά από 45 χρόνια. Το παιχνίδι στην Αγιά Σοφιά με τους οπαδούς μας ήταν ένα μοναδικό και αξέχαστο συναίσθημα!
Ευχαριστώ όλο το προσωπικό για τη βοήθεια και την άνευ όρων δέσμευση μέρα με τη μέρα!
τ
Μα πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ κάθε παίκτη για τη δέσμευση και την πεποίθησή του στη διαδικασία, υπερασπίζοντας ένα όραμα του παιχνιδιού και της ζωής!
Αυτή η σπουδαία ιστορία θα γραφτεί στα βιβλία και στις μνήμες των ανθρώπων, θα είναι πάντα αξέχαστη!
Δεν είναι αντίο, πάντα θα τα πούμε την επόμενη φορά»!
Δείτε την ανάρτησή του: