Συνελήφθη σήμερα στη Σκιάθο ένας 46χρονος άνδρας που κατέχει αμερικανικό διαβατήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.
Ο συλληφθής θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία ενός νεογέννητου κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε νεκρό σε πάρκο της Ρώμης πριν από πέντε ημέρες, ενώ εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή του στον θάνατο της μητέρας του βρέφους. Και οι δύο, μητέρα και κόρη, ήταν επίσης αμερικανίδες υπήκοοι.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο άνδρας επιχείρησε να διαφύγει στην Ελλάδα, ωστόσο εντοπίστηκε επειδή είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βοήθησε τις Αρχές στον εντοπισμό του. Μάρτυρες φέρονται να ανέφεραν πως ο άνδρας μιλάει ιταλικά.
Η πορεία των ερευνών άλλαξε σημαντικά χάρη σε καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι δήλωσαν πως είδαν τον άνδρα να κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο στο πάρκο Παμφίλι στη Ρώμη.
Επιπλέον, οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Σημειώνεται επίσης πως στις 20 Ιουνίου, ο 46χρονος είχε εμπλακεί σε έντονο καβγά με τη σύντροφό του στο κέντρο της Ρώμης, ενώ φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το επεισόδιο αυτό χρειάστηκε την παρέμβαση της αστυνομίας για να εκτονωθεί.
Διαβάστε επίσης:
«Έχω λεμφοίδημα»: Η εξομολόγηση της Νατάσσας Μποφίλιου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Καταπέλτης ο Λαζόπουλος για Πορτοσάλτε: «Υποτακτικός και διορισμένος από το κανάλι του Μητσοτάκη»
Στην Αθήνα προσγειώθηκε το αεροπλάνο του Νετανιάχου: Ο λόγος που είναι στην Ελλάδα