Περιστέρι: Δύο ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών μέσα σε λιγότερες από 2 ώρες

5 hours ago

Δύο ληστείες μέσα σε λιγότερες από δύο ώρες διέπραξε το βράδυ της Κυριακής ένας ληστής στο Περιστέρι. Στόχος του αγνώστων στοιχείων δράστη, που κρατούσε μαχαίρι, και τις δύο φορές ήταν πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και αφού ακινητοποίησε τον 21χρονο υπάλληλο, κατάφερε να αφαιρέσει 200 ευρώ περίπου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 12, με τον ίδιο τρόπο πιθανότατα ο ίδιος δράστης με την απειλή μαχαιριού εισέβαλε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών λίγο πιο κάτω και αφού ακινητοποίησε τον υπάλληλο, απέσπασε περίπου 2.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο