Στο νοσοκομείο της Σύρου παραμένει για νοσηλεία ο 23χρονος, που μαχαίρωσαν ανήλικοι στη Πάρο το βράδυ της Παρασκευής.
Η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο 23χρονος ήταν επιτυχής και πλέον η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Όμως, ο 23χρονος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα.
Στο μεταξύ, ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 23χρονο ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Από την ίδια επίθεση τραυματίστηκε και ο αδερφός του 23χρονου. Στη συνέχεια ακολούθησαν τέσσερις ακόμα συλλήψεις.
Πάρος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν δύο αδέλφια επειδή τους έκαναν παρατήρηση
Πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής ως δράστες έγιναν 10 ανήλικοι ηλικίας 15-17 ετών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργούν προβλήματα στην κοινότητα της Μάρπησσας εδώ και μήνες.