Μετά από ένα επεισοδιακό Game 3, στο οποίο ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα του Παναθηναϊκού και πήρε κεφάλι στις νίκες με 1-2, οι δυο αιώνιοι δίνουν ραντεβού εκ νέου στο ΣΕΦ στο μέχρι στιγμής πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς.
Η έδρα του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι κατάμεστη καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» επικρατήσουν θα στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφοντας σε αυτή τη θέση μετά την περσινή κατάκτηση από τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του και θα πάει στην έδρα του Ολυμπιακού για να χαλάσει τη φιέστα των «ερυθρόλευκων» και να στείλει την σειρά σε 5ο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Η απουσία της βραδιάς προφανώς δεν θα είναι άλλη από εκείνη του Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ αποχώρησε τραυματίας στα μέσα της ακριβώς προηγούμενης αναμέτρησης και όπως έγινε γνωστό θα λείψει από τα γήπεδα για έναν ολόκληρο χρόνο, γεγονός που προκάλεσε σοκ στον οργανισμό του Ολυμπιακού.
Με ερωτηματικό βρίσκεται η συμμετοχή του Εβάν Φουρνιέ, για την οποία θα αποφασίσει σε λίγες ώρες ο αθλητικός δικαστής μετά τα όσα έγιναν στο Game 3. Αντίστοιχα με τον Φουρνιέ, ο Παναθηναϊκός περιμένει τα νέα από τον αθλητικό δικαστή για τον Κέντρικ Ναν.
Υπενθυμίζεται πως Ουίλιαμς-Γκος, Ράιτ και Έβανς για τον Ολυμπιακό και Γκριγκόνις, Λεσόρ και Πλάις για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται εκτός της λίστας των ξένων για τους τελικούς της GBL. Όπως και στους πρώτους τρεις τελικούς, έτσι και σήμερα οι διαιτητές της αναμέτρησης θα γίνουν γνωστοί μερικές ώρες πριν το τζάμπολ.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: «Βροχή» από πρόστιμα σε ιδιοκτήτες σκύλων – 1.000 ευρώ το μεγαλύτερο