ΜΑΤατζής σπρώχνει βίαια και γκρεμίζει διαδηλώτρια στην πορεία για το Madleen: «Τι βαράς την κοπέλα ρε;» (video)

21 hours ago

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, χθες 9/6, ώστε να διαμαρτυρηθεί για την απαγωγή των μελών του σκάφους Madleen από τον στρατό του Ισραήλ, αλλά και για να φωνάξουν για την Παλαιστίνη και το τι συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας.

Μάλιστα ορισμένοι διαδηλωτές είχαν μαζί τους και σημαίες του Παλαιστινιακού κράτους, κάτι που δεν φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα σε έναν ΜΑΤατζή.

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα βλέπουμε μια κοπέλα που είχε μια τέτοια σημαία και χτυπούσε, με λίγη δύναμη και χωρίς να πειράξει κανέναν, μια κλούβα των ΜΑΤ που περνούσε από το σημείο.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου σε έναν από τους άνδρες των ΜΑΤ, ο οποίος πήρε φόρα, την έσπρωξε και την έριξε με βια στο έδαφος.

Η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση, με έναν άλλον να σπρώχνει τον ΜΑΤατζή και να του λέει «βαράς την κοπέλα ρε;», με τον ίδιο τον αστυνομικό να δείχνει αμετανόητος.

@despeena Πορεία αλληλεγγύης #athens #greece ♬ original sound – despeena

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ο άνδρας των ΜΑΤ δεν φοράει κράνος και τα χαρακτηριστικά του φαίνονται ξεκάθαρα, κάτι που σημαίνει ότι αν το υπουργείο προστασίας του πολίτη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θέλει να επέμβει για το συμβάν μπορεί εύκολα να βρει τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση: Πέφτει το ΠΑΣΟΚ – Πώς βλέπουν οι πολίτες το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Απελάθηκε από το Ισραήλ η ακτιβίστρια

Άνδρας των ΜΑΤ εύχεται το Ισραήλ να είχε βυθίσει το Madleen: «Θα πέσει πάρα πολύ ξύλο» (video)

Λένα Ζευγαρά: Οργισμένη αντίδραση για πανό που την απεικόνιζε στο ΣΕΦ: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο