Newsroom
23/05/2025, 16:13
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο του δήμου Φαρσάλων στην Λάρισα το μεσημέρι της Τετάρτης (21/05)
Newsroom
23/05/2025 | 16:13
Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα, με τον τσακωμό δύο ανδρών να στέλνει τον ένα με κομμένο αυτί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την καταγγελία όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης (21/05) στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο του δήμου Φαρσάλων, με του δύο άνδρες ηλικίας 29 και 54 χρονών, κάτω από αδιευκρίνιστες άρχισαν να τσακώνονται.
Στη συνέχεια, όπως μεταφέρει και τον onlarissa.gr, ο 29χρονος τον χτύπησε, τον έβρισε και τον δάγκωσε στο αυτί, με αποτέλεσμα να του κόψει κομμάτι.
Ο 54χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα.
Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης (22/05) και ο 29χρονος δράστης αναζητούταν μέχρι το βράδυ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Διαβάστε επίσης:
Η απάντηση Καινούργιου στην Κλαυδία: «Δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σε ό,τι γίνεται στη Γάζα»
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Τέλος ο πρόεδρος Νικόλαος Σαλάτας μετά τις αντιδράσεις
Δημητρακόπουλος: «Θα ληφθούν δικαστικά μέτρα για την Πετρογιάννη» – Η απάντηση της δημοσιογράφου