Ηγουμενίτσα: Έσπασε o καταπέλτης σε Φέρι μποτ την ώρα που «έπιανε» λιμάνι

2 weeks ago

Ένα ακόμη ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 25/4, σε λιμάνι της χώρας, ευτυχώς χωρίς θύματα αυτή τη φορά, καθώς ο καταπέλτης του ferry boat «Λευκίμμη» έσπασε την ώρα που το πλοίο έμπαινε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου voria.gr, λίγο πριν το πλοίο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα, δέσει στο λιμάνι και καθώς ο καπετάνιος άνοιγε τον καταπέλτη για να ευθυγραμμιστεί με την αποβάθρα, αυτός έσπασε από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία. Ο καπετάνιος αποφάσισε να σταματήσει το πλοίο και πλησίασε στο λιμάνι μόνο κατόπιν συνεννοήσεως με το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, όχημα της οποίας κλήθηκε στο σημείο.

Ως αποτέλεσμα, κάποιοι πιο… τολμηροί από τους συνολικά 26 επιβάτες έφτασαν στο σημείο να κάνουν «ακροβασίες» για να κατέβουν από το φέρι, καθώς αναγκάστηκαν να σκαρφαλώσουν στα κάγκελα και να πηδήξουν στην αποβάθρα, ενώ οι μεγαλύτερης ηλικίας περίμεναν καρτερικά τη σειρά τους, για να βγουν στο λιμάνι μέσα σε «καλάθι» πυροσβεστικού οχήματος!

igoumenitsa limani ferry katapeltiss

Όσον αφορά, εξάλλου, στα οχήματα που μετέφερε το «Λευκίμμη» (εννέα ΙΧ και επτά φορτηγά), επιτόπου βρέθηκε και ένας γερανός, για να βοηθήσει στο να βγουν όλα τους με ασφάλεια.

igoumenitsa limani ferry katapeltis

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό περιστατικό στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα: Ασθενής πήρε φωτιά σε χειρουργείο για καρκίνο

Καρχαρίες πλησιάζουν τις ελληνικές ακτές – Πού εντοπίστηκαν και τι να προσέξετε

Καιρός: Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες – Έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Χαλάνδρι: Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά τη δολοφονία του – «Ήσουν ο πιο μάγκας και καλός πατέρας που υπήρχε»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο