Το φως της δημοσιότητας ήρθαν τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 24χρονος γιος επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής από συμμορία στην οποία ανήκε και ο γνωστός τράπερ Ivan Greko.
Από τα συγκεκριμένα μηνύματα φαίνεται πως υπήρχε οικονομική διαφορά, με τον γιο του επιχειρηματία να χρωστάει χρήματα στην συμμορία του τράπερ και συνεχίζουν να τον απειλούν, επί αρκετές ημέρες, αφού απελευθερώθηκε.
Τα SMS του 24χρονου με τη συμμορία του Ivan Greko
Μέλος συμμορίας: «Πότε περίπου να το περιμένω; Να έχω μια εικόνα… Απάντησέ μου, αρρωσταίνω όταν το κάνεις αυτό. Πες μέρα, θα σε ξενερώσω πάλι, μην με δοκιμάζεις. Δεν είμαι κανένα αρχ… εγώ. Και άκου και κάτι άλλο, μην με πάρει κανείς, γιατί θα πολλαπλασιαστούν, σ’ το λέω με αγάπη».
-Γιος επιχειρηματία: «Με βοηθάει ο πατέρας μου. Δώσ’ μου καμιά βδομάδα, γίνεται;».
-Μέλος συμμορίας: «Ok, μια εβδομάδα, μην με κοροϊδεύεις».
-Γιος επιχειρηματία: «Εντάξει».
-Μέλος συμμορίας: «Πέρασε η εβδομάδα. Τι γίνεται;».
-Γιος επιχειρηματία: «Ψάχνω να βρω λεφτά, με βοηθάει ο πατέρας μου να πάρω το μηχανάκι, να σ’ το δώσω».
-Μέλος συμμορίας: «Είπες μια εβδομάδα. Φίλε, είπες μια εβδομάδα. Γιατί με κοροϊδεύεις; Άσε την παπάτζα. Δεν θέλω να φτάσουμε στα άκρα. Απάντα, μην με γράφεις, εξαγριώνομαι».
-Μέλος συμμορίας: «Μιλάω, ρε… Παίζεις μαζί μου; Με εμένα παίζεις; Κοίτα να δεις γέλια από σήμερα»
-Γιος επιχειρηματία: «Δεν σε κοροϊδεύω, μαζεύω τα λεφτά, να πληρώσω το μηχανάκι».
-Μέλος συμμορίας: «Πάρ’ το και να του το χρωστάς. Φίλε, είπες μια εβδομάδα. Εγώ σε έχω βγάλει, ξέρω πού γυρνάς. Θες να σε πάρω, απόψε, κιόλας; Μην με φτάσεις σε αυτό το σημείο. Αύριο θέλω να το ‘χω».
-Γιος επιχειρηματία: «Μετά από τόσα που πήρες, δεν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή; Σου είπα, θα σ’ το δώσω».
-Μέλος συμμορίας: «Έκανα όσο μου είπες, μια εβδομάδα ακριβώς. Αν μου έλεγες δύο, θα έκανα δύο. Τώρα είπες κάτι… Δηλαδή πρέπει να σε ξαναπάρω για να τα πάρω; Αυτό που συμφωνήσαμε. Γιατί το κάνεις αυτό; Φίλε, απάντα, νευριάζω πολύ».