“Κροτίδα” Παπαδόπουλου: “Στο 2ο ματς η διαιτησία ευνόησε τον Ολυμπιακό”

1 day ago

“Κροτίδα” Παπαδόπουλου: “Στο 2ο ματς η διαιτησία ευνόησε τον Ολυμπιακό”



Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν κρύφτηκε και ομολόγησε τη διαιτητική εύνοια που είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό στο… επεισοδιακό ματς του ΣΕΦ.

Όσα είπε:

«Συγκεκριμένα γι’ αυτή τη σειρά, μίλησα με ξένους διαιτητές επιπέδου EuroLeague και ζήτησα την άποψή τους. Σαν βαθμολογία αριθμητική δεν υπάρχει, υπάρχουν όμως διάφοροι τίτλοι, οι οποίοι ανάλογα με το πού βαθμολογούμε τον κάθε διαιτητή, βγαίνει και η συγκεκριμένη βαθμολογία. Μπορεί να είναι το excellent, το poor, το below average κ.ο.κ.

 "Στο 2ο ματς η διαιτησία ευνόησε τον Ολυμπιακό"Intime

Πήραμε όλες τις φάσεις και από το 1ο και από το 2ο παιχνίδι, τις δώσαμε στους διαιτητές και είπαμε να κρίνουν με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία τα δύο παιχνίδια. Και οι δύο διαιτητές δώσανε περίπου τα ίδια συμπεράσματα. Το 1ο ματς το αξιολόγησαν με good ή excellent και το 2ο ματς το αξιολόγησαν με below average. Με λίγα λόγια, για να σας το μεταφράσω στα απλά ελληνικά, στο 2ο ματς η διαιτησία ευνοούσε κάποια ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία ήταν στο 2ο παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού».

Πηγή

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο