Ο Τόλης αγάπησε τη Μαρία: 9 χρόνια μετά, η αγάπη δεν σβήνει και το twitter δεν ξεχνά

Ο Τόλης αγάπησε τη Μαρία: 9 χρόνια μετά, η αγάπη δεν σβήνει και το twitter δεν ξεχνά

Διαφ.
Σήμερα ανάμεσα στα trends του Twitter, υπάρχει ένα που δεν σχετίζεται τόσο με την πολιτική επικαιρότητα ή κάποιο τηλεοπτικό σόου. Αυτό είναι το hashtag #TolisLovedM...
Ο Τόλης αγάπησε τη Μαρία: 9 χρόνια μετά, η αγάπη δεν σβήνει και το twitter δεν ξεχνά
Σήμερα ανάμεσα στα trends του Twitter, υπάρχει ένα που δεν σχετίζεται τόσο με την πολιτική επικαιρότητα ή κάποιο τηλεοπτικό σόου. Αυτό είναι το hashtag #TolisLovedMaria.

Τι είναι το #TolisLovedMaria;
Ήταν 23 Σεπτεμβρίου 2012, όταν ο Τόλης – γνωστός στο twitter με το όνομα ‘moloch82’– έφυγε από τη ζωή.

Ο Τόλης (Αποστόλης) Γκανάς έπασχε από καρκίνο. Νιώθοντας το τέλος να πλησιάζει και την ασθένειά του να τον αποδυναμώνει, το μόνο που είχε ως τελευταία του επιθυμία ήταν να διαδώσει τον έρωτά του για τη Μαρία.


Ερωτευμένοι από τα σχολικά τους χρόνια, η Μαρία βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του. Εκείνος μέσω του μπλογκ του, docamiok.blogspot.gr, αλλά και από την προσωπική του σελίδα στο twitter, αναρτούσε τις σκέψεις του, φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ενθάρρυνε κι άλλους πάσχοντες, αυτοσαρκαζόταν με τη δική του περιπέτεια υγείας και σε κάθε ευκαιρία έγραφε για την αγαπημένη του Μαρία.

Το hashtag #TolislovedMaria είναι μια επιθυμία του ίδιου, για να τιμήσει τη σύντροφο της ζωής του, που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι χρήστες του twitter λοιπόν, κάθε χρόνο στις 23 Σεπτεμβρίου, φροντίζουν να είναι στα trend του μέσου κοινωνικής δικτύωσης το #TolisLovedMaria, ώστε να μένει ζωντανή η μνήμη του Αποστόλη Γκανά και να κρατούν ζωντανή την συγκλονιστική ιστορία αγάπης του με την Μαρία.

Σήμερα, εννιά χρόνια μετά τον θάνατό του, οι χρήστες του Twitter διαδίδουν για ακόμη μία φορά τον έρωτά του για τη Μαρία, που στάθηκε δίπλα του σε όλα.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του twitter:

Πηγή : rosa.gr

Διαβάστε περισσότερα...