Αγκαλιασμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Διαφ.
Μητέρα και κόρη προσπαθούν να δώσουν κουράγιο η μία στην άλλη – Άτομα του καλλιτεχνικού χώρου αποχαιρετούν τον «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού A...
Αγκαλιασμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου
Μητέρα και κόρη προσπαθούν να δώσουν κουράγιο η μία στην άλλη – Άτομα του καλλιτεχνικού χώρου αποχαιρετούν τον «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού

Aποχαιρετούν τον «ανεπανάληπτο» ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλο συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του που μεγάλωσαν με τις αξέχαστες επιτυχίες του.
Η σορός του Τόλη Βοσκόπουλου τέθηκε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε λαϊκό προσκύνημα στο  Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο, έσπευσαν να του πουν του τελευταίο και να του αφήσουν ένα λουλούδι.

Τη στιγμή μάλιστα που το φέρετρο με τη σορό του έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, όσοι βρίσκονταν εκεί χειροκρότησαν δυνατά φωνάζοντας «αθάνατος!».

Αγκαλιασμένες προσπαθώντας να δώσουν κουράγιο η μια στην άλλη, έφτασαν στο νεκροτραφείο λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου. Συντετριμμένες με την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου τους, μάνα και κόρη δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους, με τη Μαρία να ξεσπάει σε κλάματα.

Το παρόν έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί ενώ πολιτικά πρόσωπα έστειλαν στεφάνια. 

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Πηγή : newsbreak.gr