Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές στην Αίγινα με τη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία

Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές στην Αίγινα με τη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία

Διαφ.
Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εδώ και καιρό έχουν απασχολήσει τα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το είδος της σχέσης τους. Το τελευταίο διάστημα όλο κα...

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εδώ και καιρό έχουν απασχολήσει τα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το είδος της σχέσης τους. Το τελευταίο διάστημα όλο και πυκνώνουν οι κοινές φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη φαίνεται πως απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τον χειμώνα, ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη ξεκίνησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους κοινά στιγμιότυπα, στα οποία χόρευαν, καθόντουσαν αγκαλιά ή διασκέδαζαν με τους φίλους τους.

Στη συνέχεια, άρχισαν τα μπάνια ενώ τώρα έχουμε μια απόδραση στην Αίγινα. Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη βρίσκονται στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους. Την αποκάλυψη έκανε η Γαία Μερκούρη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν με μία μανάβισσα του νησιού.

Άγγελος Λάτσιος

Είτε είναι φίλοι είτε ζευγάρι, οι δυο τους φαίνεται πως περνούν καλά μαζί!

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...